In het kort

1 Supervisie bijeenkomst bij een mentor 
2 Trainingsdagen van 10:00 t/m 17:00  

Lokatie Supervisie: naar keuze
Lokatie Wegwijzers: Enschede
Lesgeld: 525 incl. BTW

Mentor: Naar keuze
Trainer: Günther de Jong

Benodigde voorkennis:
3 daagse Stap 1 of de 3 daagse Basismodule

Stap 2

“Hoe bewuster men is van een thema hoe beter, sneller en dieper er opgelost kan worden”.

Deze stap bestaat uit 1 Supervisie bijeenkomst bij een mentor en een 2 daagse training genaamd Wegwijzers. Na aanmelding voor Stap 2, dat kan via de agenda op deze pagina, ontvang je een bevestiging voor deelname aan beide onderdelen. Tevens ontvang je de factuur. Daarna meld je je hier aan voor een Supervisie bijeenkomst naar keuze. 

Binnenkort komen de Supervisie bijeenkomsten op de website. In ieder geval zal er alle gelegenheid zijn om vragen te stellen, Stap 1 wordt nog een keer besproken en er kan geoefend worden. 

Na deelname aan de Supervisie kom je naar de Wegwijzers training in Enschede. 
Bewust worden is bij Touch of Matrix een van de belangrijkste zaken. Tijdens deze trainging leer je Met deze stap is het mogelijk om op een eenvoudige manier bewust te worden van het thema en van alles en iedereen die er mee te maken hebben. We laten je zien dat Touch of Matrix met informatie van verschillende methodes te verbinden is. Alles in een eigentijds jasje, een jasje van NU. Hoe zou het zijn dat daardoor andere deuren, dimensies, geopend worden waardoor we onbegrensd zijn? Hoe zou het zijn om op eenvoudige wijze nog sneller en dieper te werken aan je thema’s?

Naast de verschillende technieken die aangereikt worden zijn overtuigingskracht en vertrouwen daarbij de sleutelwoorden.

Het is een handreiking om een nog betere programmeur te worden. 

Deze stap is een logisch vervolg op stap 1 en is voor het beheersen van alle technieken van de methode een must. We vergroten de inhoud van je Touch of Matrix gereedschapskist. Want nu je je beweegt op de weg van (meer) bewustzijn en Touch of Matrix worden de wegwijzers steeds belangrijker.

Natuurlijk wordt er ook veel geoefend. Het is een bewegelijke dag waar echt stappen worden gezet. De stappen die je leert zijn optimaal inzetbaar op welk thema ook zoals vertrouwen of op het vinden van uw talent. Je leert hoe eenvoudig het is hiermee letterlijk en figuurlijk over de ‘begrenzing’ te stappen en te ervaren dat alles grenzeloos is. Deze Stap wordt verder gevuld met veel informatie over nog meer bijzondere en inspirerende mogelijkheden.

Meld je hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Stap 2 - Wegwijzers

Feb 08
Stap 2 - Wegwijzers
Enschede, Touch of Matrix opleidingscentrum; | 2 daagse Wegwijzers van 10:00 - 17.00 uur | Tarief: € 525,00
» meer info

» Bekijk alle opleidingen

Aankomende data Supervisie Stap 2

Jan 15
Supervisie Stap 2
Almere - exacte locatie volgt | minimaal een halve dag | Tarief: € 0,00
» meer info
Jan 20
Supervisie Stap 2
Enschede, Touch of Matrix opleidingscentrum | afhankelijk van aantal deelnemers | Tarief: € 0,00
» meer info

» Bekijk alle opleidingen