In het kort

1 Supervisie bijeenkomst bij een Mentor
1 Trainingsdag van 10:00 t/m 17:00 
1 Examen bij Examinator en indien met goed gevolg afgelegd is een diplomauitreiking 

Lokatie Supervisie: naar keuze
Lokatie Op koers: Enschede
Lokatie Examen: naar keuze
Lokatie Diplomauitreiking: Enschede

Lesgeld: 625 incl. BTW

Mentor: naar keuze
Trainers Op koers: Günther de Jong en Ria Kuiper
Examinator: naar keuze
Diplomauitreiking: Günther de Jong en Ria Kuiper
 

Benodigde voorkennis:
Stap 1 en Stap 2
Of Basismodule, Inspiratie en Updates

Stap 3

Als je eenmaal op de juiste koers bent is het moment gekomen om een 3e stap te zetten op weg naar het therapeutschap.

Stap 3 bestaat uit 1 Supervisie bijeenkomst bij een mentor, een 1 daagse training genaamd Op Koers en een examen. Na aanmelding voor Stap 3, dat kan via de agenda op deze pagina, ontvang je een bevestiging voor deelname aan deze drie onderdelen. Tevens ontvang je de factuur. Daarna meld je je hier aan voor de Supervisie bijeenkomst die hoort bij Stap 3. Je mag je ook aanmelden voor het Examen maar dat kun je ook later doen, immers je hebt nog wel een paar hindernissen te nemen. Als je het examen met goed gevolg hebt afgelegd meld je je aan voor de diplomauitreiking. 

Binnenkort komen de Supervisie bijeenkomsten, de examens en de diplomauitreikingen op de website.

Ook tijdens de Supervisie bijeenkomst behorend bij Stap 3 is er alle gelegenheid om vragen te stellen; zowel over Stap 2 als over de aan te leveren behandelverslagen. Na deelname aan de Supervisie kom je naar de Op Koers training in Enschede. 
Daar vatten we in de ochtend alle mogelijkheden van Touch of Matrix samen. We beantwoorden de vragen die nog zijn blijven liggen, we geven tips en adviezen. Een creërende visualisatie, op Günthers unieke manier, maakt deel uit van deze dag. In de middag behandelen Günther en Ria samen onderwerpen zoals intake, tarief, integriteit, privacy en nog veel meer. Het zijn stappen die je bewust op de juiste koers houden, op weg naar een vakkundige en succesvolle therapeut.

Het laatste stuk tot aan de finish begint met het  examen dat je aflegt bij een van de examinatoren. Uiteindelijk kun je dan tijdens de diplomauitreiking, als je het examen met goed gevolg hebt afgelegd, over de finish. We halen je feestelijk in.

Meld je hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Stap 3 - Op koers


» Bekijk alle opleidingen

Aankomende data Supervisie Stap 3


» Bekijk alle opleidingen

Aankomende data Examen


» Bekijk alle opleidingen

Aankomende data diploma


» Bekijk alle opleidingen