10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 3 dagen van 9:30 t/m 17:00 
Lokatie: Enschede
Lesgeld: € 245+590 

Trainer: Bjørna Rekers en Günther de Jong of Ria Kuiper

Benodigde voorkennis:
minimaal Stap 1

Ester Derking van B-You cosmetics vertelt in deze video over de workshop.

Daan Koole, Touch of Matrix therapeut, over deze module.

Coaching

Wil je leren hoe je op een praktische en effectieve wijze een professionele houding aanneemt bij het coachen? Wil je bij een intake-gesprek effectief tot de kern doordringen? Coach je wel eens iemand (en dat doen we in het dagelijkse leven eigenlijk allemaal) en mis je voor je gevoel een aantal vaardigheden? Wil jij investeren in jezelf om nog meer van betekenis te zijn voor een ander? Zet dan deze training op je prioriteitenlijstje. Het brengt op het gebied van coaching echt je bewustzijn in beweging. Deelnemers zeggen: deze training heeft mijn leven echt veranderd. Persoonlijke ontwikkeling en coaching in een.   

Deze special wordt verzorgd door Bjørna Rekers (ravissant.nl). Zij is Touch of Matrix therapeut maar vooral ook een zeer bevlogen coach. Zij werkt met ons samen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Met haar professionele, sprankelende houding leert ze je eerlijk en liefdevol te kijken naar jezelf en naar de relatie die jij hebt met jezelf en met de ander.

We zetten tijdens de training en tijdens het coachen Touch of Matrix in om snel tot de kern te komen en om blokkades op te lossen. 

Bjørna werkt samen met Günther en/of Ria in groepen van maximaal 12 personen. Deze training is opgebouwd uit 3 dagen maar wordt in 2 blokken aangeboden. Dat wil zeggen dat je na opgave en deelname aan dag 1 de keuze maakt om door te gaan naar dag 2 en 3.

Op dag 1 (blok 1) worden de beginselen van coaching behandeld. Het gaat o.a. over luisteren en vooral ook over jou. Want (zelf)kennis is de basis voor het van betekenis zijn voor een ander. Daarom is er bij dag 1 een persoonlijkheidstest inbegrepen. De analyse zal je inzicht in jezelf geven. 

Tijdens blok 2 (dag 2 en 3) gaan we verder in op de coachingsvaardigheden en hoe je Touch of Matrix in kunt zetten. Wie besluit deel te nemen aan dit blok krijgt een motiveringsgesprek en het boek 'Mijn coachgereedschap' van Bjørna. Je wordt ook persoonlijk ondersteund bij de coachopdracht die je gaat uitvoeren tussen dag 2 en 3. Hetgeen een zeer waardevol traject is gebleken.

Wie kunnen deelnemen? Iedereen die vertrouwd is met Touch of Matrix omdat hij of zij minimaal Stap 1 heeft gevolgd. 

Deelname aan blok 1: € 245,00 incl. btw
Deelname aan blok 2: € 590,00 incl. btw

inclusief consumpties en lunches.

Vragen:

FAQ:

Ik doe de opleiding tot Touch of Matrix therapeut. Telt blok 1 als een van de specials die ik nodig heb voor mijn opleiding tot therapeut? 
Ja, blok 1 is geschikt als zonnestraal maar we vertrouwen erop dat deelname aan dag 1 je zal overtuigen van de meerwaarde voor jouw (toekomstige) praktijk (-;

Ik ben al vertrouwd met Touch of Matrix, wat leer ik dan met name?
Je weet dat iedere behandeling, sessie of consult begint met het bewustmaken van het thema. Tijdens deze workshop krijg je coaching-vaardigheden aangereikt die je daarbij van dienst kunnen zijn. Want is dat wat je client als thema aangeeft wel het werkelijke thema? Hoe kom je snel tot de kern? Welke vragen kun je stellen, wat levert het je op als je bij de intake goed luistert over de keuzes die gemaakt zijn of worden gemaakt? Het komt allemaal aan bod. Maar ook hoe om te gaan met weerstanden en defensief gedrag. Het geven van feedback en wat levert openheid je op zijn onderwerpen die uitgebreid behandeld worden. Ze zijn je niet alleen van dienst bij het coachen van je client maar geven tevens inzicht in wie je bent, wat je bent en hoe je bent. Uiteindelijk een mooie stap naar meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Ik ben leidinggevende en zou graag deze training aanbieden binnen ons bedrijf, is dat mogelijk?

Dat kan. Stuur ons gerust een email met de wensen en je krijgt zo spoedig mogelijk een terugkoppeling.

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Coaching


» Bekijk alle specials