In het kort

Duur: 3 dagen (2+1) van 9:30 t/m 17:00 
Lokatie: Enschede
Lesgeld: 925

Trainer: Bjørna Rekers en Günther de Jong en/of Ria Kuiper

Benodigde voorkennis:
Geen

Ester Derking van B-You cosmetics vertelt in deze video over de workshop.

Daan Koole, Touch of Matrix therapeut, over deze module.

Coaching

Wil je leren hoe je op een praktische en effectieve wijze een professionele houding aanneemt bij het coachen? Wil je bij een intake-gesprek effectief tot de kern doordringen? Coach je wel eens iemand (en dat doen we in het dagelijkse leven eigenlijk allemaal) en mis je voor je gevoel een aantal vaardigheden? Wil jij investeren in jezelf om nog meer van betekenis te zijn voor een ander? Zet dan deze workshop op je prioriteitenlijstje. Het brengt op het gebied van coaching echt je bewustzijn in beweging. Deelnemers zeggen: deze 3 dagen hebben mijn leven enorm veranderd.    

De workshop wordt verzorgd door Bjørna Rekers (ravissant.nl). Zij is Touch of Matrix therapeut maar vooral ook een zeer bevlogen coach. Zij werkt met ons samen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Met haar professionele, sprankelende houding leert ze je eerlijk en liefdevol te kijken naar jezelf en naar de relatie die jij hebt met jezelf en met de ander.

We zetten tijdens de workshop en tijdens het coachen Touch of Matrix in om snel tot de kern te komen en om blokkades op te lossen. 

Bjørna werkt samen met Günther en/of Ria in groepen van maximaal 12 personen. Het gaat om 3 dagen (voor data zie de agenda op deze pagina). De prijs is € 925. Iedereen die al voldoende vertrouwd is met Touch of Matrix, en in dit geval betekent dat minimaal Stap 1 en Stap 2 (of gelijkwaardig) heeft gedaan, krijgt 135 euro korting.

Het geheel inclusief:

  • intakegesprek
  • Bjørna's boek 'Mijn coachgereedschap'
  • een persoonlijkheidsanalyse
  • ondersteuning bij de coachopdracht tussen dag 2 en 3
  • alle consumpties en lunches

Veel voorkomende vragen:

FAQ:

Ik ben al vertrouwd met Touch of Matrix, wat leer ik dan met name?
Je weet dat iedere behandeling, sessie of consult begint met het bewustmaken van het thema. Tijdens deze workshop krijg je coaching-vaardigheden aangereikt die je daarbij van dienst kunnen zijn. Want is dat wat je client als thema aangeeft wel het werkelijke thema? Hoe kom je snel tot de kern? Welke vragen kun je stellen, wat levert het je op als je bij de intake goed luistert over de keuzes die gemaakt zijn of worden gemaakt? Het komt allemaal aan bod. Maar ook hoe om te gaan met weerstanden en defensief gedrag. Het geven van feedback en wat levert openheid je op zijn onderwerpen die uitgebreid behandeld worden. Ze zijn je niet alleen van dienst bij het coachen van je client maar geven tevens inzicht in wie je bent, wat je bent en hoe je bent. Uiteindelijk een mooie stap naar meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Ik ben weinig of totaal niet bekend met Touch of Matrix kan ik dan toch meedoen?

Ja. Deze training is zo opgebouwd dat je op een vanzelfsprekende manier meegenomen wordt in de vaardigheden die aan bod komen. We verbinden en ervaren. Er zijn namelijk meer mogelijkheden dan alleen denken om van iets bewust te worden. Je kunt letterlijk in de informatie stappen van personen, situaties of thema's. Hoe je dat doet op de Touch of Matrix manier is een onderdeel waarmee je vertrouwd gemaakt wordt. De methode zal ook ingezet worden indien zich bij jou eventuele blokkades aandienen. Een win-win situatie voor jou en voor degenen die gecoacht wordt. 

Ik ben leidinggevende en zou graag deze training aanbieden binnen ons bedrijf, is dat mogelijk?

Dat kan. Stuur ons gerust een email met de wensen en je krijgt zo spoedig mogelijk een terugkoppeling.

Meld je hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Coaching


» Bekijk alle specials