10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 1 dag van 10:00 tot 17:00 uur
Lokatie: Enschede

Trainer: Günther de Jong

Sorry, de dag is vol geboekt - je kunt je niet meer opgeven.

Dag voor minima

Sinds we in 2009 Touch of Matrix lanceerden hebben we echt heel veel mensen vertrouwd mogen maken met deze methode. De methode, de mensen die er mee werken, het bewustzijn en wij groeien, groeien en groeien. Omdat we daar zo dankbaar voor zijn is het tijd voor een kado. We gaan een lang gekoesterde wens van Günther in vervulling brengen. We gaan eenmalig een kostenloze dag verzorgen voor hen die van een minimaal inkomen rond moeten komen.

Ben jij iemand die graag meer wil weten van het nieuwe bewustzijn en wil je je horizon verbreden maar ontbreekt het je aan de financiele middelen daarvoor? Dan is dit jouw kans.

We zullen je deze dag meenemen in de mogelijkheden van Touch of Matrix. Je leert te werken met enkele onderdelen uit de methode om daarna zelf aan de slag te kunnen met je thema's. Je krijgt handvaten om het toe te passen in je dagelijks leven en ten behoeve van de thuissituatie. We zetten bij Touch of Matrix atijd hoog in dus verwacht wonderen. Bewustzijn brengt je leven in beweging en zo creëer jij je eigen leven.

Wanneer: Op dinsdag 7 augustus.
Tijd: 10 tot 17 uur
Locatie: Het Touch of Matrix opleidingscentrum in Enschede.

Voorwaarde om mee te mogen doen: enthousiasme en een oprecht verlangen naar beweging en verandering.

Er is plek voor 50 personen.
De dag is volgeboekt - je kunt je niet meer opgeven!

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Dag voor minima


» Bekijk alle specials