In het kort

Duur: 2 dagen van 10:00 t/m 17:00 
Lokatie: Enschede
Lesgeld: 350 euro incl. btw

Trainer: Jacqueline Koome

Benodigde voorkennis:
Basismodule of Stap 1

Generatielijnen

Deze tweedaagse special 'generatielijnen opschonen door middel van Touch of Matrix en systemisch werk' wordt verzorgd door Jacqueline Koome. Zij is al jaren bezield Touch of Matrix therapeut én specialist in Systemisch Werk. 

Jacqueline heeft een unieke methode ontwikkeld om beide technieken gecombineerd in te zetten om de dynamieken in een systeem te herkennen, erkennen en op te ruimen. Samen met Wietse Vriens zet zij een zeer verhelderende en diepgaande training neer. Wietse is Touch of Matrix therapeut en zijn intuitie, kennis en ervaring zet hij graag in om de deelnemers, samen met zijn partner Jacqueline, te trainen in het werken met deze methode.

Wat is het effect van dynamieken binnen een systeem?

In familiesystemen is doorgaans van alles gaande waardoor mensen belemmerd kunnen raken. Vaak zijn zij zich hiervan helemaal niet bewust. Sommige dingen worden van generatie op generatie doorgegeven en meegedragen.

Inmiddels is ons wel duidelijk dat de informatie die we meenemen uit ons familiesysteem ons behoorlijk kan blokkeren.

Als de orde van een systeem niet klopt en mensen dus niet op hun eigen plek staan, gaat een systeem wankelen. Dit kan zich op verschillende niveaus uiten wat kan resulteren in ziekte, constante vermoeidheid, zich niet gezien of gehoord voelen, onzekerheid, het gevoel hebben niet op je plek te zijn, et cetera.

Wat gaan we doen?

Na een introductie over wat Systemisch Werk is en inhoudt, gaan we in op hoe jij als therapeut de dynamieken kunt herkennen en samen met jouw cliënt makkelijk inzichtelijk kunt maken. Door iemand naar zijn systeem van herkomst te laten kijken wordt vaak al heel veel duidelijk.

We zetten Touch of Matrix in zodat jij aan de slag kunt gaan om samen met jouw cliënt de blokkades op de generatielijnen op te ruimen. En zo de orde in het systeem te herstellen, waardoor je cliënt zich vrij zal voelen om op haar/zijn eigen unieke wijze het leven te nemen.

Deelnemers dienen minimaal deelgenomen te hebben aan de basismodule/Stap 1. 
Het aantal deelnemers voor deze special is minimaal 12 en maximaal 20 personen.

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Generatielijnen


» Bekijk alle specials