10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 2 aaneengesloten dagen incl. overnachting
Lokatie: Buitengewoon Bewust in Holtheme
Lesgeld: 465 euro incl. btw (21/9%)

Begeleiding: Günther de Jong, Ria Kuiper en Marjolein Loman

Geschikt voor iedereen, voor jou!

 

Doorbreek generatiepatronen

Dit is een tweedaagse mini-retraite waarin je de kans krijgt om de belastende patronen uit je generatielijn te doorbreken. Wat diep opgeslagen is in je celgeheugen is van grote invloed op je dagelijkse leven. Daar is informatie bij die van generatie op generatie doorgegeven wordt totdat iemand zegt: bij mij stopt het.
Tot iemand zich los maakt van overtuigingen en gedrag dat niet dient, klaar is voor een vrij leven waarin je keuzes maak die bij je passen.
Als jij diegene bent dan is deze tweedaagse voor jou!

Wat gaan we doen:
We gaan op Touch of Matrix wijze, krachtig maar toch licht, luchtig maar toch diepgaand, contact maken met de informatie uit jouw familielijn.  We noemen dat binnen de methode een GeneratieMatrix. Een unieke werkwijze waarin loslaten gemakkelijk gaat. Kernwoorden zijn respect, ruimte en keuzes.

Op de eerste dag zullen we middels loting twee deelnemers uitkiezen van wie we die dag de familielijn opstellen. De overige deelnemers werken mee aan deze lijn door bereid te zijn en zich open te stellen.
Mocht jij degene zijn die niet opgesteld wordt dan is er, daar mag je op vertrouwen, altijd herkenning en inzicht voor jouw generatiepatronen. 

Omdat je de avond en de nacht doorbrengt op Buitengewoon Bewust waar alles in het teken staat van rust en ruimte is er volop gelegenheid om deze informatie, het bewustwordingsproces, te inprinten. 

De tweede dag zullen we verder intunen op de generatiepatronen in jouw leven. In de ochtend is er, voor wie dat wil, een Yin-yoga sessie met als thema opschonen van het celgeheugen. En er is een meditatie en visualisatie om (nog) bewuster te worden van jouw persoonlijke GeneratieMatrix.

Na de lunch gaan we met een GroepsMatrix (ook een uniek Touch of Matrix concept) de weg vrij maken voor de nieuwe jij. De jij die alleen de positieve patronen uit de generaties meeneemt. Want laten we ons daar ook vooral op focussen door te kiezen voor dat wat je WEL wilt.

Natuurlijk verzorgen wij tijdens deze retraite alle maaltijden gedurende je verblijf van vrijdagmorgen 8 april  tot en met zaterdagmiddag 9 april.

Mocht je voorafgaande of aansluitend een nachtje extra willen boeken, dan kan dat voor 55 euro per nacht. (geef dat even aan bij de opmerkingen)

WELKOM!

p.s. je slaapt op een twee-persoonskamer en deelt een badkamer met drie deelnemers.

 

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data GeneratieMatrix


» Bekijk alle specials