10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: middag of avond
Lokatie: Zutphen (naast het NS station)
Entree:  35 euro - boek je voor twee dan betalen jullie samen 50 euro
Trainer: Günther de Jong

Introductie-event in Zutphen

De plek om te voelen of de opleiding tot Touch of Matrix therapeut iets voor jou is.

Dit evenement vindt maar enkele keren per jaar plaats in Zutphen. Kijk even hiernaast of hieronder voor de eerstvolgende mogelijkheid om erbij te zijn. 
Op de locatie waar ook de opleiding plaats vindt, de prachtige voormalige broodfabriek pal naast het NS station, begroeten we je graag om je te inspireren en al je vragen over de opleiding en de methode te beantwoorden.

We nemen je deze avond graag mee in de wereld in Touch of Matrix.

Günther en Ria, de trainers van Touch of Matrix laten je  tijdens dit inspirerende event kennismaken met onderdelen van de nieuwe opleiding. Ze laten zien dat wonderlijke transformaties plaats kunnen vinden op een lichte en luchtige manier. Je zult verbaasd zijn over de snelheid.  

Het zou best eens kunnen zijn dat jij degene bent die uit het publiek naar voren wordt gehaald zodat we een  behandelingen kunnen 'demonsteren'. IEDEREEN die aanwezig is lift, vanwege de collectieve verbinding, mee met ALLES wat er gebeurt. Günther vertelt op zijn innemende manier, maar maakt vooral zichtbaar, wat er allemaal mogelijk is vanuit het NU-bewustZIJN.

Je krijgt gevoel bij 

  • dé complete opleiding waarin je het traject tot Touch of Matrix therapeut EN je persoonlijke ontwikkeling centraal staan 
  • dé opleiding die je leven verandert vanaf de eerste kennismaking. 
  • dé opleiding die je op alle vlakken bewuster maakt. 
  • dé opleiding die je zoveel tools in handen geeft om alle klachten/thema’s die zich aandienen op alle niveaus aan te kunnen reiken aan je cliënten, immers de cliënt is de beste therapeut.

and last but not least

  • dé opleiding die 15 dagen investering kost en binnen 6 maanden afgerond is!

Dit wil je niet missen! 

Jouw investering voor dit introductie-event is € 35,00 incl btw.
Wanneer je iemand meeneemt en dat vermeldt op je aanmelding (naam en emailadres van de andere deelnemer) dan betalen jullie samen € 50,00 incl. btw.

Geef je snel op dan zetten we alvast een stoel voor je klaar en dat jij tijdens dit event op het puntje van die stoel zult zitten is voor ons vanzelfsprekend. 

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende Introductie