In het kort

Duur: zie tijden agenda
Lokatie: variabel, zie agenda
Entree:  variabel, zie agenda

Trainer: Günther de Jong

Introductie

Interesse in Touch of Matrix? Wil je Touch of Matrix eerst zien, horen of voelen? Kom dan naar een introductie-evenement. Günther neemt je dan mee in de wonderlijke wereld van Touch of Matrix. Deze bewustzijnsmethode verbindt zich continue met het bewustzijn van NU. Dat is een van de redenen dat de opleiding regelmatig aangepast wordt. Günther vertelt je tijdens deze bijeenkomst in heldere taal over het bewustzijn en de onbeperkte mogelijkheden daarvan. Het blijft echter niet bij vertellen, hij zal ook laten zien wat er mogelijk is. En wie weet, misschien ben jij wel degene die de kans krijgt om het echt te ervaren, hoe zou dat zijn? 
De resultaten van dit soort bijeenkomsten liegen er niet om; vastzittende schouders worden in mum van tijd vrij, bekkens staan in optimale positie en hoofdpijn kan zomaar een vrij hoofd betekenen. 
Als het een hele dag betreft gaan we dieper op de materie in, er zijn meditaties op de diepgaande en creëerende Touch of Matrix manier, meer demonstraties en we zullen de deelnemers enkele basistechnieken aanreiken zoals die in het Touch of Matrix boek staan omschreven. Door hier mee te oefenen zul je al snel de eenvoud en de kracht ervaren van Touch of Matrix. Zo reiken we je iets waardevols aan voor jezelf en voor je omgeving. Hoe zou het zijn om dit te mee te maken?

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende Introductie