In het kort

Duur: 1 dag van 10:00 t/m 17:00
Lokatie: Enschede
Lesgeld: 160,-

Trainer: Günther de Jong

Benodigde voorkennis:
3 daagse Basismodule
Module Inspiratie

Module: Updates

Dit deel van de opleiding is geheel anders dan de Basismodule en de module Inspiratie. De kennis en technieken die je leert kun je met name op jezelf toepassen. We reiken je een handleiding aan om de harde schijf van je computer op te schonen waardoor jij een nog betere verbinding legt met jezelf en het internet.

Kun je dit ook toepassen op anderen? Ja, wij laten je zien hoe je op eenvoudige wijze deze kennis kunt inzetten bij anderen. Naast Module Inspiratie is ook Module Updates nodig om Touch of Matrix therapeut te kunnen worden.

Deze dag beginnen we met een korte herhaling waarna we dieper ingaan op het belang van ‘het verzamelpunt’, de ‘lens van het verzamelpunt’ en de verbinding met ‘het kristal’ in je. Tevens krijg je een effectieve methode aangereikt om, als het nodig is, de positie van het verzamelpunt te corrigeren.

Door je, met behulp van eenvoudige meditaties, bewust te worden van de informatie in het binnenste van je Ware Ik, leer je op eenvoudige wijze op celniveau te werken. Verder komt de wervelkolom uitgebreid aan bod die de basis vormt van ons fysieke gestel. We laten je het belang van enkele wervels zien die invloed uitoefenen op ons immuunsysteem en ons fysieke gestel. Hierbij wordt het autonome zenuwstelsel zeker niet vergeten.

We eindigen de dag door op een verrassende manier met getallen te werken. Je leert codes te maken voor jezelf of je cliënt en deze te gebruiken bij het proces. Het levert vaak snelle en verbazingwekkende resultaten op.

Meld je hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Module Updates


» Bekijk alle opleidingen