In het kort

Duur: 1 dag van 10:30 t/m 16:30
Lokatie: Enschede
Lesgeld: gratis voor Touch of Matrix Therapeuten

Trainer: zie informatie

Benodigde voorkennis: 
Voor Touch of Matrix Therapeuten

Nascholingsdag

De nascholingsdag is van groot belang om onze therapeuten mee te nemen in de bewegingen van het bewustzijn en van de methode. Het is als de up-date voor je computer. 

Iedere Touch of Matrix therapeut neemt 1 keer per jaar gratis deel aan een nascholingsdag. Het is een dag van ontmoeten, verbinden, bij- en nascholen. Meerdere dagen deelnemen kan voor 115 euro per dag.

Alleen de officiele Touch of Matrix nascholingsdagen zijn geldig voor het behouden van de licentie.

Je vindt op deze pagina alle nascholingsdagen 2019. 

Dinsdag 22 januari 2019 ging over 'Overlevingsmechanismen' door Bjørna Rekers

Donderdag 21 februari 2019: 'Zichtbaarheid als therapeut' door Susan Wind

Heb jij een praktijk maar het loopt nog niet zoals jij zou willen. Wil je meer klanten maar weet je niet hoe? Dit heeft veelal te maken met twee oorzaken. Enerzijds weet je niet welke praktische tools jij kan inzetten om meer klanten aan te trekken en anderzijds met blokkades om jezelf te moeten ‘verkopen’ als therapeut.
Laat je inspireren tijdens de nascholingsdag van Susan. Deze dag geeft ze je veel tips en ideeën wat jij allemaal kunt doen om meer klanten aan te trekken ook zonder jezelf iedere keer weer in de ‘spotlights’ te moeten zetten. Want ja, dit kan!
Verder gaan we actief aan de slag met het opruimen van onze eigen blokkades en belemmeringen zodat jij na deze training een flitsende [door]start kan maken.

Vrijdag 1 maart 2019: Deze dag wordt verzorgd door Günther de Jong

 

Dinsdag 26 maart 2019: 'Hechting' door Bjørna Rekers / is vol... geen plaatsen meer beschikbaar.

Ieder kind hecht zich aan een hechtingsfiguur zoals een ouder of opvoeder, echter niet ieder kind heeft een veilige hechting. Als tijdens de eerste paar jaar in de hechting iets verstoord of verhinderd wordt zullen zowel het kind als de ouder karakteristieke gedragingen vertonen. De patronen die op eenjarige leeftijd worden waargenomen blijven in 70 procent van de gevallen gehandhaafd tot men volwassen is, ze lijken zelfs van generatie op generatie overgeleverd te worden door het hechtingsgedrag van de verzorger.

Bewustzijn over dit thema zal je inzichten geven die je toe kunt passen bij je behandelingen.

Vrijdag 12 april 2019: 'Burnout' door Astrid Vester

Over-spannen, over-belast, te veel hooi op je vork, over-vraagd....
Dan denk je aan emotionele zaken, werk-gerelateerde issues, relatieproblemen, gezinsperikelen, de lat te hoog, te veel taken...
Maar ook wel eens  gedacht aan voeding, darmen, vertering, mineralen, virussen, bijnieren?
Je overtuigingen, normen en waarden, die een rol spelen? Je passie of je (spirituele) pad waar je vanaf bent geweken?
Kortom: hoe kun je fysiek vanuit goede voeding, darmen, ondersteuning van de bijnieren de weg uit een burn-out ondersteunen samen met de andere (F)EMSO-gebieden van de TOM! Een inspirerende, praktische dag!

Donderdag 25 april 2019: 'In utero' door Erna Jans

Erna, van Ontmoeting op de grens, zal ons in de ochtend de documentaire In Utero laten zien. De film neemt ons mee in de wereld van het ongeboren kind. Het laat je zien hoe het leven in de baarmoeder verloopt en de impact daarvan op je leven. Daarna zal Erna haar deskundigheid mbt dit soort trauma met ons delen. 
In de middag gaan we hier als Touch of Martix therapeuten samen over praten, wat zou je met Touch of Matrix kunnen doen en vooral hoe zou jij dat aanpakken? De uitkomst van deze intervisie zullen we daarna in kleine groepjes in de praktijk brengen. Dit is dus echt een dag om elkaar te inspireren en motiveren.

Woensdag 22 mei 2019: Deze dag wordt verzorgd door Günther de Jong, in samenwerking met Sjaak Groenewoud; met als thema: De Sjamaan ontmoet Touch of Matrix

Hoe zou het zijn te ervaren wat de Sjamaan & Touch of Matrix voor elkaar kunnen betekenen?

Sjamanisme is een zeer oud pad van kennis, wijsheid en informatie; alles is met alles verbonden.Wat hebben het Medicijnwiel en de FEMSO met elkaar gemeen? HZHZ om met hulp van de elementen de balans te herstellen. We worden ons bewust van de informatie van mensen, dieren, planten en mineralen om deze in te zetten voor een optimale balans.

Hoe zou het zijn als de Sjamaan in jou deze dag ontwaakt?

Dinsdag 9 juli 2019: 'Migraine' door Astrid Vester

Hoofdpijn komt niet alleen maar vanuit het hoofd! Maar ook vanuit andere zaken, waar je je hoofd over kunt breken....
Wat dacht je van voedsel(intoleranties), schimmels, lekkende darm, magnesiumtekort, zware metalen, bloedsuikerschommelingen, schildklierproblemen, virussen of hoge bloeddruk?
Of post-traumatisch (hersenschudding, whiplash, stress?). En wat doen we met een erfelijke belasting? Deze en nog meer invalshoeken over het ontstaan en behandeling van hoofdpijn en migraine komen deze dag aan de orde. Een informatieve, maar vooral praktische dag!!

 

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Nascholingsdag

Jul 09
Nascholingsdag
Thema: Migraine | 1 dag van 10:30 tot ca. 16:30 | Tarief: € 0,00
» meer info

» Bekijk alle opleidingen