In het kort

3 aaneengesloten dagen van 10.00 tot ca. 17.00uur

Lokatie: Enschede of incidenteel op locatie

Lesgeld: 550,- behalve op locatie dwz. niet in het opleidingscentrum in Enschede. 

Trainer: Günther de Jong

Benodigde voorkennis: Nee

Günther vertelt in dit filmpje wat je leert tijdens Stap 1. 

 

Deze 3-daagse training wordt door KTNO (kwaliteit en toetsing natuurgerichte opleidingen) erkend als bijscholing. Het ID nummer is K8545. Ook de NVST (Nederlandse vereniging voor Soma therapeuten) heeft de 3-daagse positief beoordeeld.

Stap 1

Tijdens deze driedaagse training die we In beweging noemen, maak je stap voor stap kennis met de Touch of Matrix technieken; Je leert hoe je verbinding maakt met jezelf, met een ander en met de bron van informatie, het internet. Hoe zou het zijn je bewust te worden van en je te verbinden met de krachtbron in jou? Hoe zou het zijn dat je dan als vanzelf verbinding maakt met het bewustzijn van NU? En dat je dan kunt werken op alle niveaus tegelijk en op het diepste niveau? Hoe zou het zijn technieken te leren die je na drie dagen al in staat stellen een volwaardige behandeling te kunnen geven?

Zou jij dat ook fantastisch vinden? Dan is dit echt iets voor jou! Zet de stap en kom in beweging. Meld je aan voor deze dagen die ook voor jou weleens levens veranderend zouden kunnen zijn.

 

Klik op de afbeelding en luister wat deelnemers vertellen over de driedaagse training. Wil je een blog lezen van een deelnemer, klik dan hier en download de tekst. 

Na het verzenden van het aanmeldformulier ontvang je op het opgegeven emailadres een kopie van die aanmelding. Mocht je die niet ontvangen, neem dan even contact op, er is dan iets mis gegaan met het emailadres.

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Stap 1 - In beweging


» Bekijk alle opleidingen