10 jaar Touch of Matrix

In het kort

1 Supervisie bijeenkomst bij een mentor 
2 Trainingsdagen van 10:00 t/m 17:00  

Lokatie Supervisie: naar keuze
Lokatie Wegwijzers: Enschede

Mentor: Naar keuze
Trainer: Günther de Jong

Benodigde voorkennis:
3 daagse Stap 1 of de 3 daagse Basismodule

Let op:
Om de opleiding tot Touch of Matrix therapeut in goede banen te leiden hebben we met ingang van 20 juli 2018 een wijzing doorgevoerd. Wil je verder? Dan kun je na Stap 1 alleen nog kiezen voor het verdere traject tot Touch of Matrix Therapeutschap. De prijs van dit traject (bestaande uit Stap 2 en 3) is 1150 euro incl. BTW. (In termijnen betalen: lees hier)
De data en daarmee ook het tempo bepaal jijzelf en daarom dien je je via de daarvoor bestemde formulieren aan te melden.

Voor meer verdieping na Stap 1 kun je ook kiezen voor deelname aan een van de Specials.

Stap 2

“Hoe bewuster men is van een thema hoe beter, sneller en dieper er opgelost kan worden”.

Stap 2 stap bestaat uit 1 Supervisie bijeenkomst bij een mentor en een 2 daagse training genaamd Wegwijzers. Je meldt je voor beide delen apart aan. Zie agenda. Lees hier meer over de Supervisie die hoort bij Stap 2.

Voorwaarden: je neemt eerst deel aan een Supervisie behorend bij Stap 2, voordat je naar de Wegwijzers training in Enschede komt.
Er dient minimaal vier weken te zitten tussen deelname aan Stap 1 en de Supervisie die hoort bij Stap 2. Er is geen minimale tijd tussen de Supervisie en de tweedaagse Wegwijzers.


Inhoud Wegwijzers: Bewust worden is bij Touch of Matrix een van de belangrijkste zaken. De naam Wegwijzers zegt het al, je krijgt aanwijzingen om je Touch of Matrix behandeling steeds verder uit te breiden. Je leert hoe je op een eenvoudige manier bewust wordt van het thema en van alles en iedereen die er mee te maken hebben. We laten je zien dat Touch of Matrix met informatie van verschillende methodes te verbinden is. Alles in een eigentijds jasje, een jasje van NU. Hoe zou het zijn dat daardoor andere deuren, dimensies, geopend worden waardoor we onbegrensd zijn? Hoe zou het zijn om op eenvoudige wijze nog sneller en dieper te werken aan je thema’s?

Het wordt steeds duidelijker dat overtuigingskracht en vertrouwen de sleutelwoorden zijn.

Stap 2 is de wegwijzer om een nog betere programmeur te worden. 

Deze stap is een logisch vervolg op stap 1 en is voor het beheersen van alle technieken van de methode een must. We vergroten de inhoud van je Touch of Matrix gereedschapskist. Want nu je je beweegt op de weg van (meer) bewustzijn en Touch of Matrix worden de wegwijzers steeds belangrijker.

Natuurlijk wordt er ook weer veel geoefend. Het is een bewegelijke dag waar echt stappen worden gezet. De stappen die je leert zijn optimaal inzetbaar op ieder thema zoals vertrouwen of op het vinden van je talent. Je leert hoe eenvoudig het is hiermee letterlijk en figuurlijk over de ‘begrenzing’ te stappen en te ervaren dat alles grenzeloos is. Deze Stap wordt verder gevuld met veel informatie over nog meer bijzondere en inspirerende mogelijkheden.

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Supervisie Stap 2


» Bekijk alle opleidingen

Aankomende data Stap 2 - Wegwijzers


» Bekijk alle opleidingen