In het kort

Duur: 2 dagen van 10:30 t/m 16:30 
Lokatie: Enschede
Lesgeld: 420 euro. Dit is inclusief deelname aan de vaardigheidstest. 

Trainer: Günther de Jong

Benodigde voorkennis:
3 daagse Basismodule
Module Inspiratie
Module Updates
of de voormalige TOM 2 en TOM 3

 

Therapeutenmodule

Bij een therapeutenmodule (2 dagen) wordt nog dieper op de materie ingegaan. Deze dagen worden mede bepaald door de vragen die zich aandienen. Het is volledig gericht op het therapeutisch aan de slag gaan met Touch of Matrix. Vooral de belangrijkste thema’s, zoals vertrouwen en acceptatie, komen uitgebreid aan bod. Het is een module waarbij je veel informatie krijgt en je kennis kunt verhogen. Deze module wordt alleen gegeven in het opleidingscentrum in Enschede.

Let wel: wie nog erg veel vragen heeft over de Basismodule en de vervolgmodules doet er goed aan te overwegen één van deze te herhalen. Veel vragen komen ook aan bod in het Touch of Matrix boek dus we gaan er vanuit dat je vóór je deelneemt aan een therapeutenmodule in ieder geval het boek hebt gelezen.

De therapeutenmodule is gekoppeld aan de vaardigheidstest. Dit betekent dat een ieder die zich opgeeft voor deze module op een later tijdstip (zelf te bepalen) ook deel zal nemen aan de vaardigheidstest. Dit wordt dan ook als één geheel gefactureerd.

Meld je hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Stap 3 - Op koers

Dec 02
Stap 3 - Op koers
Enschede, Touch of Matrix opleidingscentrum | 1 dag - Op Koers | Tarief: € 625,00
» meer info
Jan 21
Stap 3 - Op koers
Enschede, Touch of Matrix opleidingscentrum | 1 dag van 10:00 tot ca.17:00 uur | Tarief: € 0,00
» meer info
Mar 13
Stap 3 - Op koers
Enschede, Touch of Matrix opleidingscentrum | 1 dag van 10:00 tot ca.17:00 uur | Tarief: € 0,00
» meer info

» Bekijk alle opleidingen