10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 2 dagen retraite
Lokatie: Buitengewoon Bewust in Holtheme
Lesgeld: 410 euro excl. btw - 21/9%

Trainer: Günther en Ria

Benodigde voorkennis: alleen voor Touch of Matrix therapeuten

Stap in creativiteit

Wij durven te zeggen dat er altijd een weg is om daar te komen waar je tijdens een behandeling naar toe wilt; passend bij de bestelling van je cliënt.

Door creatief te zijn en dat in te zetten bij de Stapmethode kun je een behandeling verdiepen en het resultaat verhogen. Creativiteit maakt dat je niet op zoek hoeft naar een oorzaak of (spirituele) diagnose. Het lichaam weet! En dat is voldoende.

Stap in creativiteit gaat over creatie. Het creëren van de mogelijkheid om de stap (wel) te zetten en dat magische veld te betreden van nog meer resultaat.

Hoe zou het zijn om twee dagen door ons geïnspireerd te worden om het creatieve brein wakker, bewuster te maken? Wij laten je veel verschillende mogelijkheden zien en voelen om beweging te krijgen daar waar het lijkt te stagneren. We prikkelen jouw creativiteit door je mee te nemen in het veld van inspiratie en motiveren je de perfecte match daarvoor te zijn.
Er is daarom ook aandacht voor de lading die er kan zitten op jouw creativiteit. Voel je schaamte, angst? Wat maakt dat je het niet of weinig inzet tijdens een behandeling?

Er is zoveel mogelijk als jij je belemmeringen en overtuigingen loslaat. Er is veel beweging te brengen als je durft uit te spreken wat zich, zolang jij goed verbonden bent met je ware ik, aandient.

Jij BENT creatief!
Jij BENT geïnspireerd! 
Jij BENT een toptherapeut!
En zodra je in dat veld stapt en vertrouwt, gaat het stromen.

Kortom: Loop jij weleens vast in de behandeling? Vind jij jezelf niet creatief of is je verteld dat je dat niet bent? Wil jij je connectie met het veld van ongekende mogelijkheden versterken?

Welkom bij de special Stap in creativiteit.

We gaan, zoals alles bij Touch of Matrix, ervarend leren. Gericht op creativiteit en hoe dat in te zetten bij de stapmethode. Motiverend, inspirerend en zoals je van ons gewend bent altijd vernieuwend.

Deze special is een 2-daagse en natuurlijk zorgen wij voor koffie, thee en lunch. Maar er is meer! Aan het einde van dag 1 zetten we een smakelijke pan maaltijdsoep op tafel en er staat op Buitengewoon Bewust een heerlijk bed en de volgende morgen een ontbijt voor je klaar. Je slaapt op een twee-persoonskamer en er zijn twee badkamers.

Stel je voor hoe het voelt om twee dagen, met een kleine groep collega’s (10 of 12) in een bubbel van creatief behandelen te zijn. Heb je het beeld te pakken? Dan is dit je kans om het werkelijkheid te laten worden.

Laten we magie creëren - WELKOM. 

p.s. deze heerlijke reis verlengen voorafgaande of aansluitend? Geen probleem - informeer naar de mogelijkheden. 

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Stap in creativiteit


» Bekijk alle specials