10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 1 dag (met optie 2e dag)
Lokatie: Buitengewoon Bewust in Holtheme
Lesgeld: € 150 euro excl. btw (+ kosten optie)

Trainer: Günther en Ria

Benodigde voorkennis: alleen voor Touch of Matrix therapeuten

 

Upgrade 2023

Opnieuw is de methode meegereisd met de tijd. We ontkomen niet aan meebewegen met het uitdijende veld van bewustzijn en... dat willen we ook helemaal niet. Immers het is geweldig om te ervaren hoeveel kracht en effectiviteit er ligt in de eenvoud. 
Het kan en mag zoveel makkelijker!
Upgrade 2023 laat je kennis maken met de allernieuwste quantum-inzichten. Het maakt dat we tijdens een behandeling nog minder hoeven te weten en steeds meer overlaten aan de Leegte. Dat krachtige veld vol wijsheid en van wonderen dat het in zich heeft dat het transformeert.

Deze Upgrade wordt in grote lijnen uitgelegd op de Nascholingsdag 1 april 2023. Wij verwachten echter dat je er als Touch of Matrix therapeut heel graag meer van wilt weten en vooral mee wilt gaan werken. 
 

Deze special bestaat uit 2 dagen maar je kunt er ook voor kiezen alleen de eerste dag aanwezig te zijn.

Op de eerste dag gaan we dieper in op de therorie rondom deze upgrade en we laten je uitgebreid zien hoe wij in 2023 een behandelig opbouwen.
Op de tweede dag (die je als optie kunt kiezen) ga jij aan de slag met de nieuwste werkwijze. Een pratkische dag van ervarend leren. En... eigenlijk voorzien we dat het deze keer ook gaat over AFleren (-;  

Je betaalt voor dag 1 - 150,00 exc. btw - de optie (de tweede dag) kost 149,00 excl. btw.
Gratis en voor niets mag je de tussenliggende nacht bij ons op de Hoeve overnachten. Je verzorgt dan zelf het diner op dag 1 (hetzij buitenshuis of met gebruik making van de keuken op Buitengewoon Bewust)

Schrijf je NU in.

WIL JE SVP BIJ TOELICHTING AANGEVEN OF JE GEBRUIK MAAKT VAN DE OPTIE (DAG 2)?

Voor alle dagen geldt dat ze alleen doorgaan bij voldoende deelname. Het kan zijn dat dag 1 daardoor wel door kan gaan en dag 2 niet. 
 

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Upgrade 2023

Jun 15
Upgrade 2023
Hoeve Buitengewoon Bewust in Holtheme | 1 dag (+ optie) | Tarief: € 181,00
» meer info

» Bekijk alle specials