10 jaar Touch of Matrix

In het kort

Duur: 2 dagen
Lokatie: regio Zupthen/Deventer
Lesgeld: 395 euro

Trainer: Günther de Jong

Geschikt voor:
Therapeuten en als special voor Therapeuten in opleiding 

Zielereis - een optimaal begin

We gaan gedurende deze dagen op een speelse maar indringende manier aan de slag met ons levensboek.

Met bijzondere Touch of Matrix technieken gaan we je begeleiden vanaf de eerste stap van je ziel op weg naar het fysieke leven in deze dimensie. 

We maken een reis vanaf het moment dat een deel van je ziel de keuze gemaakt heeft om nog een leven te gaan leiden in deze fysieke dimensie. Dit leven. Deze derde dimensie is, zo wordt aangenomen, de enige dimensie waar we aan onszelf kunnen werken en onze lessen kunnen leren. Vanuit deze dimensie kunnen we ons verbinden met alle andere dimensies, dimensies die ons kunnen helpen bij onze processen.
Als het deel van de ziel die de aarde gaat verkennen zich los heeft gemaakt, doorlopen we de hele cyclus tot en met de geboorte.
Stel je eens voor wat dat voor jou betekent.

Een zielereis van drie dagen: de indaling van je ziel, de ‘lessen in bewustzijn die je hebt gekozen’, de zwangerschap, je familie waarbij je terecht komt en alle thema’s die daarbij horen komen aan de orde.
Op de bijzondere manier van Touch of Matrix wordt het aangepakt/herijkt. 
Hoe zou het zijn je geboorte te herschrijven en zo een veel vrijere start te hebben in dit leven?

We zullen de vele theorieën die er zijn, benaderen op de vertrouwde Touch of Matrix wijze, dat wil zeggen eenvoudig maar vooral effectief.
Hoe zou het zijn als we die wijze symbool zetten voor alle andere theorieën.... dat we een waarheid creëren die alle waarheden in zich draagt? Hoe zou het zijn om alle aannames samen te laten smelten tot de aanname die resoneert bij jou? 

We verbinden, we creëeren, we omarmen. 
Wat zou het betekenen als we ons levensboek vanaf de oorsprong zouden kunnen veranderen? 

Wil jij dit op een nuchtere, luchtige manier en in een veilige setting ervaren? 
Dan is deze Touch of Matrix Zielereis iets voor jou.

Touch of Matrix is immers een methode van NU voor het Bewustzijn van Nu.

Deze dagen zullen worden begeleid door Günther de Jong, in samenwerking met Ria Kuiper en Marjolein Loman

* Therapeuten in opleiding mogen deze 2 daagse kiezen als Special. 

p.s. voorheen werd deze Special als retraite aangeboden. De inhoud is nu verwerkt in deze 2-daagse training.

Meld je hier aan

 
Ik ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Zielereis


» Bekijk alle specials

Recensie

Ik keek erg uit naar de zielereis alhoewel ik met een bang hartje er naar toe trok ,het gezelschap in de auto was alvast  fantastisch. We kwamen aan op een heel mooi domein, het land van nu( denk ik) We werden heel vriendelijk ontvangen en begeleid, het contact met de uitbater voelde meteen liefdevol aan. We werden hartelijk ontvangen door medecursisten en door Gunter, Ria en Marjolein. Dezelfde avond gingen we al aan de slag, met een voorstel ronde en wat we allemaal gingen doen. Het was een heel indrukwekkende reis, als ik heel eerlijk ben, heb ik onmetelijke angst beleeft, tijdens het proces, ze hebben me er letterlijk doorgetrokken en wat ben ik blij met de uitkomst, ik voel me volledig herboren, sta veel meer in mijn kracht, vertrouw op mijn kunnen en mijn eigenwaarde is enorm gegroeid. Ik ben enorm dankbaar, dat ik dit heb mogen doen. Het was zo een liefdevolle  warme groep waar ik in terecht gekomen was. Mijn dank gaat ook naar Gunter, Ria en Marjolein.

Het eten was superlekker!

Sybille, deelneemster Zielereis januari 2019