In het kort

Duur: 3 dagen en nachten
Lokatie: zie agenda
Lesgeld: 795 euro

Trainer: Günther de Jong

Benodigde voorkennis:
Minimaal Stap 1

Zielereis - een optimaal begin

In deze ruim 3 dagen in retraitevorm gaan we een reis maken vanaf het moment dat een deel van je ziel de keus gemaakt heeft om nog een leven te gaan leiden in deze fysieke dimensie. Dit leven. De derde dimensie is de enige dimensie waar we aan onszelf kunnen werken, onze lessen kunnen leren. Vanuit deze dimensie kunnen we ons verbinden met alle andere dimensies, dimensies die ons kunnen helpen bij onze processen.

Als het deel van de ziel die de aarde gaat verkennen zich los heeft gemaakt, doorlopen we de hele cyclus tot en met de geboorte. Met het bewustzijn van nu is het mogelijk jouw levensboek te herschrijven. Hoe zou het zijn dat jij ons het wachtwoord geeft van jouw systeem en dat wij je dan op jouw levenspad mogen begeleiden? Met de unieke Touch of Matrix manier werken we samen aan je thema's die we onderweg tegenkomen waardoor jij een optimaal begin voor jezelf kan creëren? Wat zou het voor jouw leven betekenen als we het begin herschrijven?

Naast het werken aan jouw thema's is er ook ruimte voor vrije tijd, meditatie, samenzijn, stilte.....

Er zijn verschillende waarheden en zoals ik het zie is mijn waarheid. Hoe zou het zijn dat tijdens deze dagen mijn waarheid staat voor alle waarheden..... het werkt.       

Bij de prijs inbegrepen zijn de overnachtingen, elke dag ontbijt, lunch, diner..... alles vegetarisch. Voor meer informatie over Land van nu.......  

Deze dagen worden geleid door Günther de Jong. Er werken, naar gelang de groepsgrootte, een of twee Touch of Matrix therapeuten mee. 

Meld je hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Zielereis

Jan 13
Zielereis
lokatie wordt nog bekend gemaakt | retraitevorm van ruim 3 dagen en nachten | Tarief: € 795,00
» meer info

» Bekijk alle specials