10 jaar Touch of Matrix

Maandelijks  wordt een Touch of Matrix GroepsMatrix georganiseerd voor individuen, waarbij jij je eigen thema inbrengt. Deze gaan door op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Het kan een avond zijn of een ganse dag waarbij dan zelf gekozen wordt of je 1 of 2 dagdelen volgt. Voor data en locatie kan je contact opnemen. Ze worden ook altijd ruim op voorhand gedeeld via Social Media.

Ook voor bedrijven of groepen kan in onderling overleg een Touch of Matrix GroepsMatrix georganiseerd worden. Deze bewustwordingstechniek kan ondermeer in gezet worden om spanning/irritatie/ergernissen tussen collega’s weg te halen waardoor een optimale samenwerking mogelijk wordt.  Tijdens grote veranderingen (reorganisaties, fusies, cultuurwijzigingen,…)  om de stap tot verandering te ondersteunen en makkelijker toe te laten door belemmerende overtuigingen/angsten weg te halen. Ook preventief is het inzetbaar, bijvoorbeeld voorkomen van burn- of bore-out. Het is een prachtige tool om ook de helende kracht van je eigen lichaam terug te ervaren en is dan ook uitermate geschikt om in te zetten bij chronische klachten.  Een GroepsMatrix sessie kan geboekt worden voor een dagdeel of een ganse dag.

Ik werk voor een Touch of Matrix GroepsMatrix altijd samen met andere hiervoor speciaal opgeleide therapeuten, waaronder Dini van Hoecke en Martine Voet.

Contact Ann Demeulemeester

Ann Demeulemeester
Bedrijfsnaam Alicia coaching & healing
Website http://www.alicia-coachinghealing.be
Adres De Roerdomp 2
2920, Kalmthout
n.v.t., BE
Contact ann.demeulemeester42@gmail.com

Kaart

Lees meer over:

Therapeutpagina