10 jaar Touch of Matrix

Het Boek

Ben je geïnteresseerd in alle ins en outs over de Touch of Matrix methodiek? Of heb je belang bij een naslagwerk over Touch of Matrix? Dan is hier het boek Touch of Matrix - Bewustzijn in Beweging. Hierin deelt Günther details en achtergrond over deze bewustzijnsmethodiek waardoor hij veel kennis voor jou beschikbaar maakt!

Ben je nieuwsgierig naar het verhelpen van problemen, angsten, blokkades en andersoortige klachten en obstakels? Bestel dan het boek om tot allerlei nieuwe inzichten te komen. Kom dichter bij jezelf te staan en zorg dat er altijd een bepaalde ontwikkeling of beweging in het lichaam plaatsvindt. Met het boek kun je je verdiepen in de theorie van deze methode op elk gewenst moment. Het boek is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in de behandelingen en de werking hiervan. Ook is het een prima naslagwerk voor reeds opgeleide therapeuten en mensen die de basismodule voltooid hebben. 

Bestellen

Dit boek is een geüpdatete versie van het eerder verschenen boek over Touch of Matrix. Er is gekozen voor een update en niet voor een tweede druk omdat Touch of Matrix nu eenmaal voortdurend in beweging is. 

Hieronder vind je de procedure om te betalen en te bestellen.
Het boek kost € 22,50 incl. verzendkosten - indien het adres binnen NL is.
Voor aflevering in het buitenland kun je een email sturen ivm afwijkende verzendkosten.
Indien je meer dan 1 boek wilt bestellen graag ook even emailen.

Verzending is ondergebracht bij Rage BV te Groningen.
Het ISBN nummer is: 978-94-90215-07-1
Boekhandels en wederverkopers kunnen bestellen dmv een email aan info@touchofmatrix.nl

BESTELLEN?

TWEE acties:

1) Ga naar de betaalpagina om te betalen
2) Na afronding onderstaande bestelformulier invullen.

Dank!

NAAR BETAALPAGINA
 
 

* Verplicht om in te vullen

Click here to show popup