10 jaar Touch of Matrix

Oefenen is een ervaring rijker!

Persoonlijk heb ik gemerkt dat veel oefenen mijn vertrouwen ‘body’ heeft gegeven en mijn creatieve kennis van Touch of Matrix heeft verbreed. Zien, horen en ervaren hebben mijn keuzes in de toe te passen vaardigheden vergroot. 

De welbekende Touch of Matrix ‘zinnen’ waar ik toen zelf nog niet aan gedacht had, zijn mij nu eigen geworden. In het begin is het best even wennen. Herken je dit? 

Iedereen doet het op een eigen manier. Met 1 gemeenschappelijke deler, de basis vaardigheden voor een stevige Touch of Matrix fundering.

Door oude (on)bewuste informatie los te laten, komt ruimte vrij. Het maakt plaats voor een krachtig vertrouwen om zichtbaarheid te omarmen. Jezelf zijn en blijven! Hoe zou het zijn om het magische te blijven ervaren en Touch of Matrix kennis levendig te houden?

Heb jij STAP 1 gedaan of meer! Ben je therapeut of therapeut in wording? Hoe gaaf zou het zijn dat je nog meer creatieve inspiratie en vertrouwen krijgt?

Door ons met Het Veld en met elkaar te verbinden, creëeren we met het zelfde maandelijks thema en meditatie een groot collectief Touch of Matrix krachtveld.

Samen met Marian Huisman verwelkomen je graag vanaf 19.00 uur met koffie, thee en iets lekkers.

Wij zijn entousiast. Met raad, daad, persoonlijke ervaringen en tips, staan we voor je klaar. Wij hebben er zin in, jij ook?

De kosten voor deze avond bedragen € 10,00

Contact Joan Tjioe

Joan Tjioe
Bedrijfsnaam Joans Flow - Everything is energy
Website https://www.joans-flow.eu
Adres Van Galenstraat 87
7311 HE, Apeldoorn
gelderland, NL
Contact +31 6 54 22 10 63
info@joans-flow.eu

Lees meer over:

Therapeutpagina

Groepsmatrix

Kaart