Het systeem tot en met 2017

Indien jij cursist bent, dus al deelgenomen hebt aan de basismodule dan kun je je via de website op de hoogte stellen van de veranderingen in het opleidingssysteem. Op deze pagina kun je lezen hoe we voor jou de stap naar systeem 2018 zo soepel mogelijk laten verlopen.

Zij die ingeschreven zijn voor het traject tot Touch of Matrix therapeut houden we persoonlijk op de hoogte.

Er worden overeenkomstig het systeem tot en met 2017 nog een aantal modules aangeboden. Zo zal er nog een module Updates komen. De laatste therapeutenmodule systeem 2017 zal zijn in december - opgave daarvoor is alleen nog mogelijk voor hen die ingeschreven staan voor het complete traject. De vaardigheidstesten die daar bij horen worden nog door Günther afgenomen. In het nieuwe systeem gaan we over op examinatoren. 

Mocht jij in het verleden de basismodule hebben gedaan dan kun je doorstromen naar Stap 2. 

Als je ook al aan de module Inspiratie hebt deelgenomen dan stroom je door naar Stap 3.

De mentor, een supervisie bijeenkomst is namelijk onderdeel van de stappen, zal in staat zijn om te beoordelen waar je staat. Het is immers wel van belang om te kijken of je voldoende mee bent gegroeid met de in rap tempo veranderende methode.

Wie Touch of Matrix therapeut wil worden neemt ook nog deel aan één van de specials. Je mag zelf kiezen welke het meeste aansluit bij jouw interesse. Zo kun je de opleiding aan laten sluiten bij jouw behoeftes, talenten en mogelijkheden. 

Mocht het bovenstaande vragen oproepen, heb je speciale wensen of twijfels dan mag je ons gerust een email sturen dan denken we met je mee. Vragen is niet voor niets een essentieel onderdeel van de methodiek (-;

Voor de snelle beslissers:

Er komt nog een module Updates begin 2018 namelijk op woensdag 17 januari - aanmelding kan via email.

Mocht je gekozen hebben voor het therapeut in opleiding traject en de beide modules (Inspiratie en Updates) gedaan hebben dan kun je even contact opnemen om te kijken hoe je dit traject het beste af kunt ronden. 

Alle anderen cursisten kunnen doorstromen naar Stap 3. (hou de website even in de gaten!)

Wie alleen nog de laatste stap moet zetten kan alle vaardigheidstesten vinden onder deze link. Om het aanbod steeds af te kunnen stemmen op de vraag is het verstandig om, als alles volgeboekt is of de data niet passen in jouw agenda, even een email te sturen. We zullen onze uiterste best doen om ook voor jou een passende oplossing te bieden.

Wil je nog even alle stappen om therapeut te worden binnen het systeem tot 2017, teruglezen kijk dan hier.