10 jaar Touch of Matrix

Touch of Matrix bewustzijnsreis Spanje:

De reis van je leven!

Wij, Günther en Ria, nemen je samen met de mensen van Innergy for life, tijdens deze reis (verder) mee in de wereld van Touch of Matrix.
De reis vindt plaats van donderdag 31 mei tot en met maandag 4 juni 2018. Zie je het al voor je…? Stralend weer, in een prachtige omgeving bijna een week lang met leuke, bewuste mensen om je heen, werken aan het oplossen van blokkades en vergroten van je bewustzijn. Dit alles op een ontspannen manier in een comfortabele en veilige setting. 

Dagelijks staan er yogalessen, meditaties en uiteraard Touch of Matrix op het programma. Daarnaast zijn er massages bij te boeken en er is een bezoek aan een wijngaard georganiseerd. Uiteraard is er genoeg ruimte om te relaxen bij het zwembad, je kunt wandelen in de prachtige omgeving van de Sierra Nevada en binnen een half uur ben je met de auto aan het kust om een middag op het strand door te brengen. Tijdens deze reis zul je ervaren hoe je in beweging komt om je bewustzijn te vergroten en hierdoor in staat bent weer verbinding te leggen met jezelf, je passie en je unieke talenten. Je passie is de richtingaanwijzer van je ziel maar hoe zorg je er nu voor dat je die passie kunt volgen? Hoe kun je vanuit liefde, vertrouwen en overvloed leven en niet vanuit angst... Hoe zou het zijn als je je grootste dromen waar kunt maken? Tijdens deze Touch of Matrix bewustzijnsreis verblijf je vijf dagen in de Spaanse zon op een prachtige locatie. Deze dagen staan in het teken van verbinding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige manier loslaten van blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daarnaast zijn humor, plezier hebben, tijd voor jezelf, heerlijk eten en genieten belangrijke aspecten!
Zoals dat gaat met een ritueel, het markeert een kantelpunt, sluiten we iedere dag af met een moment van bezinning, zo verankeren we het veranderde bewustzijn.
Dit alles in een ontspannen sfeer waar vertrouwen en vrijheid kenmerkend zijn en veel ruimte is voor je eigen proces. De mooiste reis is immers de reis naar binnen.
Om dat nog eens te beleven komen we uiterlijk drie maanden na deze reis nog een keer bij elkaar in Enschede. De verbondenheid die daar ervaren wordt is de spreekwoordelijke kers op de taart. Een dag om opnieuw te verbinden en de intenties te herhalen op een manier die aansluit bij dat wat we meemaken in Spanje.

Voor wie is de retraite?

Deze reis is voor iedereen geschikt; voor mensen die al gevorderd zijn in deze methodiek alsmede voor mensen die er nog helemaal niet bekend mee zijn. Je hoeft geen kennis te hebben van Touch of Matrix, meditatie of yoga. Voor met name mensen die nog helemaal geen ervaring hebben is deze retraite dé manier om het in optima forma te beleven. Vanwege de gezellige setting leent deze reis zich voor zowel stellen als individuen. Gun jij jezelf nu eens echt tijd voor jezelf? Snak je ernaar om de dagelijkse patronen los te kunnen laten en ben je toe aan verdieping? Dan is deze reis zeker iets voor jou!

Locatie en programma

We verblijven ook dit jaar weer in Castillo de Monda dat op ongeveer een uur afstand van Malaga en 15 minuten van Marbella ligt, het zuiden van Spanje dus. De locatie is gebouwd op de fundamenten van “Al-Mundat”, een Arabisch fort uit de 9e eeuw. Het uitzicht vanaf deze locatie op de top van de heuvel is adembenemend mooi met uitzicht op het Andalusische dorp Monda, helemaal naar Malaga en de Middellandse Zee. Wil je meer over de locatie weten? Kijk dan op www.castillodemonda.com

Tijdens het programma staan er net als vorig jaar weer enkele thema’s centraal zoals verbinding, (zelf)vertrouwen, loslaten en generaties om er maar een paar te noemen. Het maximaal aantal deelnemers is 19. 

Inbegrepen:

 • 5 dagen ontbijt, donderdag t/m maandag;
 • 5 dagen vegetarische 2-gangen lunch donderdag t/m maandag;
 • 4 dagen vegetarische 3-gangen diner inclusief glas wijn, donderdag t/m zondag;
 • Onbeperkt water gedurende de gehele retraite;
 • Iedere dag yogales;
 • Iedere dag meditatie;
 • Iedere dag Touch of Matrix groepssessies;
 • dagelijks bewustzijns-ritueel;
 • 4x overnachting op basis van een bezetting van 2 of 3 personen per kamer (1 persoonskamer is helaas niet mogelijk);
 • Transfer van Malaga Airport naar Castillo de Monda en vice versa bij aankomst op donderdag 31 mei en vertrek op maandag 4 juni op de hieronder genoemde tijden.
 • +/- 3 maanden na de reis een gezellige, verbindende dag om intenties te verankeren. Deze dag is inclusief koffie/thee, wat lekkers (-; en de lunch.

Kosten & Boeken

De kosten van deze bewustzijnsreis bedragen € 1095,00 inclusief BTW en inclusief alle hierboven genoemde activiteiten.

Bijkomende kosten zijn de vluchten van Amsterdam naar Malaga en v.v, deze dien je zelf te boeken. Reken op ongeveer €197,00 voor de retourvlucht ( prijsniveau november 2017). Wij adviseren je om vlucht HV6115  (31 mei om 6.55 uur) en vlucht HV6224 (4 juni om 20.25 uur) (Transavia) te boeken om gebruik te maken van de door ons aangeboden transfers. Ten slotte adviseren we je om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

De organisatie van deze reis is in handen van Janny Jansen - Innergy for Life

Website: www.innergyforlife.nl
Emailadres: janny@innergyforlife.nl

Na aanmelding zal alle correspondentie via haar gevoerd worden.

Klik hier om het inschrijfformulier inclusief de annuleringsvoorwaarden te downloaden. Je kunt het dan invullen, opslaan op je eigen computer en als bijlage toevoegen aan een email aan info@touchofmatrix.nl

Zodra de organisatie dit formulier heeft ontvangen is de inschrijving definitief en ontvang je een factuur met de gegevens rondom de betaling.

Ingevuld en ondertekend?
Stuur dan dit formulier per post of bij voorkeur per e-mail naar:
Touch of Matrix, Hulsmaatstraat 54, 7523 WG  Enschede
(+31) 053-4331731
info@touchofmatrix.nl