Touch of Matrix retraite 2016, stilstaan bij wat je beweegt

In mei 2016 was er de allereerste Touch of Matrix retraite en die was al snel volgeboekt. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we in najaar van 2016 (van donderdag 15 tot en met maandag 19 september) nogmaals de koffers pakken voor een verblijf in het schitterende en verrassende Noord Spanje. De exacte locatie is Bed & Breakfast 123 Olé dat is gehuisvest in het karakteristieke huis Can Portell in de plaats Sant Andreu del Terri. 123 Olé is gelegen op ongeveer 1 uur met de auto vanaf Barcelona en ongeveer 30 minuten vanaf Girona Airport.

       

 

Günther en Ria nemen je, samen met enkele vrienden, mee in de wereld van deze bewustzijnsmethodiek. Je zult ervaren hoe je in beweging komt om je bewustzijn te vergroten. Daardoor ben je in staat weer verbinding te leggen met jezelf, je passie en je unieke talenten. De TOM retraite is voor iedereen geschikt; voor mensen die al in hoge mate bekend zijn met deze methodiek tot en met mensen die nog helemaal geen ervaring met TOM hebben. Voor met name de mensen die Touch of Matrix  nog niet hebben ervaren, is deze retraite dé manier om het in optima forma te beleven.

Kenmerken van Touch of Matrix

Het is een alomvattende en baanbrekende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Günther en wordt ondersteund door de kwantumfysica, de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. 
Deze retraite staat dan ook vooral in het teken van verbinding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige en snelle manier loslaten van blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daarnaast zijn humor, plezier hebben en genieten belangrijke aspecten. Dit alles in een ontspannen sfeer waar vertrouwen en vrijheid kenmerkend zijn en veel ruimte is voor je eigen proces.

Programma

Elke dag staat in het teken van een ander thema en start met yoga en meditatie. Het zijn essentiële aspecten van deze retraite. Aan de yogaoefeningen kan iedereen op eigen niveau meedoen. Vervolgens wordt het ontbijt geserveerd en daarna gaan we tot de lunch aan de slag met TOM op een manier die lijkt op groepsbehandelingen (Groepskracht). Vanzelfsprekend staat de energieke TOM methode centraal tijdens de retraite en is er natuurlijk ook aandacht voor andere zaken, zoals een dagelijks ritueel aansluitend bij het thema, de eerdergenoemde yoga en meditatie. De middagen zijn vrij te besteden, maar er worden diverse facultatieve activiteiten (in een aantal gevallen tegen bijbetaling) aangeboden. Denk hierbij aan massages, een workshop gezonde smoothies maken, bezoek aan een wijngaard, golfen op een van de prachtige banen in de regio, workshop homeopathie, personal coaching en trainen onder leiding van een personal trainer (TRX training). Uiteraard is een middag lekker luieren en ontspannen aan het strand of aan het zwembad ook mogelijk! Natuurlijk dineren we gezamenlijk en zullen de avonden onvergetelijk worden. De smaak en kwaliteit van de maaltijden zijn al reden genoeg om je meteen in te schrijven voor deze retraite.

       

Verzorging

De retraite is ook op basis van volpension. Dat houdt in:

  • 5 dagen ontbijt, 
  • 5 dagen vegetarische lunch, 
  • 4 dagen vegetarisch diner inclusief huiswijn (wit/rood/rosé), 
  • Onbeperkt water en thee gedurende de gehele retraite;
  • Dagelijks een lichte snack in de middag;
  • 4  x overnachting op basis van een bezetting van 2 personen per kamer;
  • Transfer van Girona Airport naar 123 Olé en op de vertrekdag van 123 Olé naar Barcelona. Indien reizend op de hieronder genoemde tijden.

                                                               

Praktische informatie

Prijs van deze volledig verzorgde en unieke retraite: € 950,=  incl. BTW per persoon.

Er zijn slechts 4-éénpersoons slaapplaatsen te boeken (dat zijn locaties in de tuin van 123 Olé, de badkamer is in een apart gebouwtje en deze badkamer deel je met 1 andere deelnemer). Deelnemers die hier voor kiezen krijgen 50 euro korting.
NIET MEER BESCHIKBAAR!
Achter in de tuin zijn twee twee-persoonskamers en ook voor deze kamers geldt dat de badkamer zich in een apart gebouwtje bevindt en dat je de badkamer deelt. Deelnemers die hier voor kiezen krijgen evenseens 50 euro korting.
Alle overige slaapplaatsen bevinden zich in de woning. (2-persoons kamers)

Aanmelden kan d.m.v. het invullen van het inschrijfformulier - lees daarop ook de inschrijf- en annuleringsvoorwaarden.
Het formulier downloaden, invullen, opslaan op je computer en dan als bijlage emailen naar info@touchofmatrix.nl
Mocht het niet lukken met het downloaden (het is een 'word' document) stuur ons dan even een email met je naam, we nemen dan contact met je op.

Je ontvangt van ons de boekingsbevestiging en de factuur.

Niet inbegrepen:

Retourticket Amsterdam – Girona en een reis- en annuleringsverzekering. Wij adviseren je om wel een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aanbevolen vluchten met Transavia (aan te raden i.v.m. transfer en dagprogramma):

Heen: donderdag 15 september Amsterdam – Girona (6.20 uur vertrek uit Amsterdam).  

Terug: maandag 19 september Barcelona (!) – Amsterdam (21.45 uur vertrek uit Barcelona).

Retourticketprijs met Transavia op dit moment € 113,00 (april 2016).

Ga je liever met de auto of een andere vlucht? Dan is transfer niet inbegrepen en dien je zelf hiervoor te zorgen.

Voor meer informatie over de accommodatie: www.123ole.nl

Voor meer informatie over tickets: www.transavia.com

Conny schreef ons het volgende over de voorjaarsretraite:

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een retraite deed en ook de eerste keer dat ik alleen met een groep op reis zou gaan. Ik had al wel 3 Touch of Matrix behandelingen gehad van Janny Jansen. Dit heeft mij veel opgeleverd in positieve zin. Ik ben echter blanco de retraite ingegaan.

Op de eerste dag na het ontbijt hebben we na de geleide meditatie in de groep verbinding met elkaar gemaakt. Dit vond ik heel bijzonder, omdat je op deze manier heel snel in contact komt met de andere leden van de groep. Hierdoor voelde ik mij veilig en gezien. De sfeer ademde vertrouwen uit, hierdoor voelde ik me gesteund door de groep en kon ik mee in het proces. Gaandeweg durfde ik ook wat meer ondersteuning te geven en op een gegeven moment voelde het ook heel normaal en vertrouwd om echt mee te doen.

De yoga was ondanks het vroege tijdstip heerlijk om te doen. De yoga staat ook in het teken van het thema van de dag, net als de meditatie. Op deze manier zit je al vrij diep in het thema wanneer Touch of Matrix begint en kunnen er aardig wat processen op gang komen.

De vrije middagen waren heerlijk, er waren wat workshops en uitjes georganiseerd, waaronder een wijnproeverij en middagje strand, maar je kan ook heerlijk wandelen in de omgeving. 

De locatie en de verzorging door de Bed & Breakfast was grandioos! Het eten heerlijk en de eigenaresse en de medewerkers gezellig en goedlachs.

Ik ben heel erg blij dat ik deze retraite heb mogen meemaken en ik ben Günther en Ria, Janny en Dennis en Elske (yogadocent) dankbaar voor de ervaring. De retraite heeft veel in mij losgemaakt en ik durf te stellen dat ik meer mezelf ben geworden.

 

Monique verwoorde haar belevenissen als volgt:

We vliegen! Waar boven weet ik niet, Frankrijk  denk ik nog op weg naar huis. Ik zit spelletjes te doen die mij niet kunnen boeien maar mijn belevenissen wel. Terwijl mijn hand zonder denken balletjes zit te schuiven, hokjes laat springen, schuiven heel veel belevenissen van deze week aan mij voorbij. Ik zie plaatjes met lachende gezichten ik zie plaatjes met verkrampte gezichten waarbij de tranen van oude pijnen over wangen rollen. Ik zie vechtende houdingen ineens overgaan in aanvaarding van het loslaten en de overgave daarna aan het proces. Iedereen daarin zijn eigen ding. zijn eigen besognes. Maar vooral zie ik van iedereen de verandering in zijn of haar gezicht, ineens als beelden langs komen en hoor van binnen 'Monique als deze zielen voor en na de zware sessie hun aura (het gezicht reflecteert dat en jij ziet dat op aards niveau wij op energetisch niveau) zouden kunnen zien zouden ze met verbazing en ogen vol verbijstering kijken naar wat hun opruiming en wil tot opruiming een prachtig nieuw kleurenpalet heeft neer gezet. Daar zijn Picasso en Rembrandt maar kindjes bij.' Er is heel wat gebeurd deze Tomretraiteweek. Wat een beleving, wat een nieuwe ervaring, wat een leuke bijzondere ontmoetingen en wat een enorme ontmoeting met mijzelf zeg. Pfft wat een ouwe meuk hoestte die harde schijf van mij op zeg deze week. Als je dan nog denkt dat je alles van jezelf aan het opruimen bent loop je ineens nog de laatste dag je opa en oma tegen het lijf. Gelukkig krijg je dan hierbij liefdevolle begeleiding van de groep om je heen die je krachtig ondersteunen om er doorheen te gaan en durf je eindelijk met hun begeleiding het gevecht aan te gaan ook dit los te laten en je Zijn geboren te laten worden. Ik heb in mijn werk behoorlijk wat bevallingen gezien maar zo een geboorte als deze is ook Uniek. Ook zie ik, en in gedachten proef ik weer die heerlijke ontbijtjes, lunches en diners allemaal met even veel liefde en deskundigheid voor ons klaar gemaakt en geserveerd door het bijzondere team van 123ole. Het liet mij de gevechten die ik had ondergaan en soms toch nog mee in mijn hoofd nog rondliep vergeten, dit overheerlijke eten. Verbaasd bedenk ik nu dat er niet één beeld in mijn hoofd voorbij kwam met regen, terwijl wij behoorlijk wat regen hebben beleefd deze week de enige bui die voorbij kwam als een plaatje was de stortvloed van vanmiddag waar bij we zelfs buiten het zwembad nog konden zwemmen. 

Gunther ik denk dat Spanje een verbod gaat geven op Tommen daar, want met al dat opruimen van die heftige levensmomenten dachten ze daarboven we zullen meteen die plek eens even overvloedig zuiveren en zegenen met hemelwater. Wel fijn voor Debbie dat we alles zo schoon achter laten toch? 

Zo net Parijselichtjes gezien, de daling zet in.

Bedankt TOMretraite team voor al jullie lieve zorgen, voorbereidingen, begeleiding, warme dekentjes bij de yoga, troost, gezelligheid, kadootjes, knuffels en alles wat ik of wij ontvangen mochten. Bedankt lieve mede retraitedeelnemers voor jullie ondersteuning, spiegeling, gezelligheid en bedankt prachtig Universum of is het het leven, bedankt mijn liefdevolle Ware ik, voor deze week waarin ik deze prachtige zielen in een ieder zijn eigen vorm mocht ontmoeten. Ik wens jullie allemaal nog meer van deze ontmoetingen met je Ware Ik.