10 jaar Touch of Matrix

Adriën Cozijnsen

Vanuit je innerlijke krachtbron

Ik ben sociaal pedagoog en heb jaren gewerkt als docent, coach en loopbaanbegeleider in de gezondheidszorg en in het HBO. 

Een burn-out heeft mij geleid naar een totaal andere kijk op het leven en geluk; iets waar ik heel dankbaar en blij voor ben.

Hoe bijzonder is het om een klein stukje van het wonder dat leven heet met cliënten te mogen delen via Touch of Matrix en zo te mogen bijdragen aan hun gezondheid en geluk. 
Via therapie en coaching iets dichter bij jouw essentie komen, zodat je van daaruit voluit kunt leven vanuit jouw kwaliteiten. 

Je gaat je eigen kracht en mogelijkheden ervaren. Zo komt er beweging op gang, beweging in jouw systeem, in jouw lichaam, in jouw leven. 

Dat er in ons lichaam zelf - buiten ons verstand om – zoveel mogelijkheden aanwezig zijn, had ik 20 jaar terug niet kunnen bedenken. Een van de dingen waarover ik me blijf verwonderen.

Jijzelf bent degene die dit proces in gang kan zetten. 

Van jou wordt gevraagd contact te maken met jezelf, je open te stellen; vanuit vertrouwen zal je lichaam aangeven waar blokkades zitten. Het lichaam komt in beweging en laat zien … via voelen, waarnemen en intuïtief weten. 

Je lichaam weet de weg. 

Wil je verder kennismaken, neem gerust contact op!

Hartelijke groet,

Adriën Cozijnsen

Contact Adriën Cozijnsen

Adriën Cozijnsen
Bedrijfsnaam Cozijnsen Coaching
Website http://www.cozijnsencoaching.nl
Adres Amsterdam South Health Center, Woestduinstraat 1
1058 SX, Amsterdam
noord-holland, NL
Contact 06 48 07 29 72
cozijnsencoaching@gmail.com

Lees meer over

Kaart