10 jaar Touch of Matrix

Astrid van der Does

Mijn naam is Astrid van der Does (1965).
Bewegen heeft mij van kinds af aan al gefascineerd. Wat zorgt dat iemand in beweging komt of juist niet. Beweging en in beweging komen (of juist niet) loopt dan ook als een rode draad door mijn leven.

Mijn droom
Toen ik jong was, droomde ik ervan om mensen in ontwikkelingslanden te begeleiden en te helpen in zelfredzaamheid op het gebied van landbouw. Dat is iets anders gelopen…
De eerste 25 jaar van mijn werkzaam-leven heb ik doorgebracht in 'de wereld van computers', het gebruik van software (programma's) en hoe je daarmee om gaat. In die jaren heb ik talloze mensen begeleid, getraind en projecten geleid. En eigenlijk ging dat best goed tot er iets in mij begon te 'knagen' Die signalen heb ik genegeerd waardoor ik letterlijk vast liep. Had ik toen maar geweten wat ik nu wist...

Ik ben in beweging gekomen en ben mezelf in de mens zelf gaan verdiepen.
Inmiddels heb ik sinds 2011 mijn eigen praktijk voor massage(therapie) en yoga. Prachtig werk om te doen en geweldig dat iemand lichamelijk losgemaakt is maar ik wilde meer... Ik voelde heel sterk dat er vaak op dieper niveau nog iets aanwezig was. Hoe zou het zijn als dat opgelost kon worden waardoor iets echt weg is?
Dat Touch of Matrix op mijn pad kwam was geen toeval maar een passend puzzelstuk. Wauw, wat een bijzondere methode, zo eenvoudig maar oh zo krachtig. Het inzetten van Touch of Matrix brengt niet alleen beweging maar ruimt ook echt op. En als ik dan het vergelijk met een computer mag maken; programma's die niet meer nodig zijn en de 'boel vertragen of vervuilen' kunnen nu gewoon opgelost worden.

Life is Being Touched
Leven is (aan)geraakt worden 
In je leven maak je van alles mee, leuke en minder leuke dingen. Al die ervaringen worden ergens in jouw systeem opgeslagen. Het is aan jou wat je ermee doet. Stop je de minder leuke ervaringen weg of ruim je dat wat je niet meer nodig hebt op?

Mensen die bij mij geweest zijn en al kennis hebben gemaakt met Touch of Matrix geven aan dat ze echt geholpen zijn. Een aantal reacties deel ik hieronder met je:

“Getsie, die eerste sigaret die ik na jouw behandeling opstak was echt heel smerig. Ik ben ervan overtuigd dat het stoppen met roken nu wel lukt.”
“Ik voel echt veel meer rust en ruimte in mijn hoofd.”
“Goh, dat ik me zo ontspannen voel is echt een tijd geleden, wat bijzonder en fijn om dit weer te voelen.”

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is of wil je meer weten over mij en wat ik jou te bieden heb? Kijk op YourInnergy voor meer informatie of neem contact met mij op via mail.
 

Contact Astrid van der Does

Astrid van der Does
Bedrijfsnaam YourInnergy
Website https://www.yourinnergy.nl
Adres Zutphensestraat 22 A
6971 EN, Brummen
gelderland, NL
Contact 06 - 181 377 32
info@yourinnergy.nl

Lees meer over

Kaart