10 jaar Touch of Matrix

Bettina Kotterink

A-therapeut

Kristallen Engel “Praktijk voor Energetische Therapie en Consult”

Mijn naam is Bettina Kotterink en ik woon samen met mijn vriend in Enschede in een leuk oud huis met een grote tuin. Wij hebben geen kinderen maar wel veel dieren: poezen, kippen, reptielen en vissen en we houden ook bijen. Een stukje van de tuin is gereserveerd als moestuin en we hebben ook een aantal fruitbomen en –struiken staan.

Sinds mijn 26e ben ik op zoek naar spiritualiteit en naar wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen. Die weg was soms makkelijk, vaak ook niet… Via Reiki kwam ik in aanraking met energetische behandelingen en ik ben dit ook veel gaan toepassen, voornamelijk bij mezelf.

Pas toen ik bezig ging met Touch of Matrix en samen ging werken met de Engelen voor healing en kaartreading voelde ik dat het tijd was om nu echt door te kunnen geven wat ik heb geleerd. Ik vind fijn om mensen te mogen helpen om zichzelf terug te vinden en ze te helpen om blokkades op te lossen. Ook blijft er nog heel veel moois om te leren en natuurlijk is er altijd weer ruimte om zelf te mogen groeien.

In principe werk ik thuis maar alle behandelingen en consulten kunnen ook op afstand plaatsvinden. Dan overleggen we via telefoon of e-mail hoe we de sessie zullen laten verlopen en spreken we een dag en tijd af.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of wil je misschien eerst voelen wat er gebeurt, stuur mij dan een e-mail dan maken we een afspraak. In de praktijk is gebleken dat er met drie behandelingen veel opgeruimd en verwerkt kan worden, daarom plannen we gelijk drie afspraken. Blijkt het dat je geen drie sessies nodig hebt, dan passen we dat aan. Een sessie duurt ongeveer 45-60 minuten. Prijs per sessie: Euro 50,00. 

Website: www.kristallenengel.nl

E-mail: info@kristallenengel.nl

Contact Bettina Kotterink

Bettina Kotterink
Bedrijfsnaam Kristallen Engel
Website http://www.kristallenengel.nl/
Adres Kottendijk 87
7522BN, Enschede
overijssel, NL
Contact 06-24990719
info@kristallenengel.nl

Lees meer over

Kaart