10 jaar Touch of Matrix

Betty Erlings-Soppe

Touch of Matrix is een unieke bewustzijnsmethode om oude of ongewenste patronen en blokkades te verwijderen of te veranderen. Dit kan zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als op spiritueel niveau. Dus of je nu last hebt van een pijnlijke rug, of je hoofd altijd te vol zit met gedachten, of je bang bent om iets te ondernemen of opziet tegen bepaalde taken of verantwoordelijkheden, of je vaak over je grenzen heen gaat en overspannen bent of burn-out klachten hebt, Touch of Matrix kan meer balans brengen in je leven.

De naam van mijn praktijk is aquase, een samenvoeging van aqua en oase.

Aqua is water en water wil stromen. Als er blokkades in een rivier zijn, dan gaat het water er om heen. Maar hoeveel prettiger zou het zijn als de blokkades opgeruimd worden en het water weer ongestoord kan stromen.

Dit is wat ik samen met jou wil doen. Samen met jou ga ik op zoek naar die blokkades en verwijder ze uit je systeem, zodat jouw leven weer gemakkelijker kan stromen. En je weer rust kunt vinden in je eigen oase.

Hoe ziet de behandeling eruit?
Tijdens de behandeling, waarbij je gewoon je kleding aanhebt, maken we contact met het "energieveld" om ons heen en daarbij ga je vanzelf bewegen. De bewegingen die je gaat maken zijn juist goed en vertellen mij o.a. waar blokkades zitten of wat je lastig vindt of wat je nog niet wilt horen en daar ga ik samen met jou mee aan de slag en dat gaat heel natuurlijk en luchtig. 

Touch of Matrix is geschikt voor volwassenen, maar zeker ook bij kinderen heb ik hele mooie resultaten kunnen bereiken.

Meer informatie vind je op mijn website: www.aquase.nl

 

 

 

Contact Betty Erlings-Soppe

Betty Erlings-Soppe
Bedrijfsnaam Aquase, Praktijk voor Touch of Matrix en massage
Website http://www.aquase.nl
Adres Bosstraat 41
3971 XA, Driebergen
utrecht, NL
Contact 06 11 23 15 31
b.erlings@ziggo.nl

Lees meer over

Kaart