10 jaar Touch of Matrix

Corine van der Plas

Hey lieve jij,

Ben jij op zoek naar de beste versie van jezelf…  En kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Op welke gebied dit ook is fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en …. Touch of Matrix is een super mooie bewustzijnsmethode om dat te realiseren.

Ik ben Corine van der Plas, geboren in 1978, partner en moeder van 2 mooie kinderen en een lieve doodle hond.  Sta luchtig, vrolijk en liefdevol in het leven, sinds ik Touch of Matrix heb ontdekt is het leven nog magischer geworden dan het voor mij al was. Door bewuster te leven en je te focussen op wat je wel wilt gaat er een prachtige wonderlijke wereld voor je open.  Als je leeft vanuit je ware ik kom je vanzelf in een hele hoge energiefrequentie, daardoor kan het niet anders dat jij aantrekt wat bij deze trilling resoneert, liefde, gezondheid, geluk, rust, vrijheid en voorspoed, alles is dan mogelijk! 

Ik geef 1 op 1 sessies, maar ook Groepsmatrix zowel online als live. 

Hoe Touch of Matrix werkt vind je op deze website… Dus dat hoef ik niet te vertellen… Je kan er alles over lezen, maar het beleven is toch echt het allerfijnste, echt een cadeautje voor jezelf.

De vraag is niet wat ik je kan geven, maar wat kom je bij mij halen….

Wat gun jij jezelf? 

Wat wil jij voor jezelf bestellen? 

Waar wordt jij heel blij van? 

Bewustwording en EIGEN verantwoordelijk daar draait het bij mij om, want JIJ bent zelf JOUW  allerbeste therapeut en ik ga je begeleiden om JOUW wens te vervullen. 

Dus voel je een klik, ben ik wie je zoekt om jouw wens te realiseren? 

Neem dan contact met mij op.

Lieve groetjes, Corine

Contact Corine van der Plas

Corine van der Plas
Bedrijfsnaam Relax & Release
Website http://www.relaxenrelease.nl
Adres Oosterduinen 1
2211 ZB, Noordwijkerhout
zuid-holland, NL
Contact 06-41298896
corine.vanderplas@gmail.com

Lees meer over

Groepsmatrix

Kaart