10 jaar Touch of Matrix

Corrie Geuze Heerens

Zonder oordeel en in veiligheid werk ik persoonlijk en op maat.. Jij staat centraal en bepaalt zelf je proces. Ik ben overtuigd van ieders eigen mogelijkheden en vertrouw op jouw eigen weg en vermogen tot persoonlijke groei. Door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling werk ik sinds 2012 met veel plezier en passie in mijn eigen hypnotherapiepraktijk. Ik heb het werken in het ziekenhuis verlaten om mijn hart te volgen. De Touch of Matrix is een mooie bewustzijnsmethodiek in aanvulling op mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hoe zou het zijn dat jij daar ook gebruik van gaat maken.....

Verlangen - Vrijheid - Rust - Ruimte - Lichtheid - Positiviteit - Kracht - Vertrouwen - Passie - Dankbaarheid Kortom: Leven in plaats van Overleven.

Bel gerust voor informatie of voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen exploreren of ik je kan bieden wat je nu nodig hebt.

Mijn praktijk is gelegen in shopping center Capelle XL aan de A20 in de buurt van shoppingcentrum het Alexandrium in Rotterdam.

 

Contact Corrie Geuze Heerens

Corrie Geuze Heerens
Bedrijfsnaam Hypnotherapeutcgh
Website http://www.hypnotherapeutcgh.nl
Adres Schinkelsebaan 6
2908 LE, Capelle aan den IJssel
zuid-holland, NL
Contact 06 28452205
info@hypnotherapeutcgh.nl

Lees meer over

Kaart