10 jaar Touch of Matrix

Cynthia Taakmans

Soms valt iets op een bijzondere manier op zijn plek; dat was mijn kennismaking met Touch of Matrix. Ik voelde dat deze ontmoeting alles op een zeer diep niveau zou veranderen. Dit was wat ik echt wilde en moest gaan doen. Verbinding met mijzelf, familie, vrienden en de mensheid om mij heen op een manier die ik voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Thuiskomen, verwondering, bewustwording, verbinding, heelheid en heel veel dankbaarheid zijn de woorden die ik zou gebruiken om Touch of Matrix te omschrijven. Een kortdurende, wonderlijke therapie op zielsniveau die eigenlijk niet te omvatten is met woorden. Fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal gebeurt alles wat kan en mag gebeuren om te mogen worden wie je in essentie bent. 
Ik ben Cynthia Taakmans, geboren in 1976 in Amsterdam en al van jongs af aan op zoek naar mijzelf. Genoodzaakt en geïnspireerd door het verlies van dierbare mensen op mijn pad ben ik op zoek gegaan de zin van leven, gezondheid, geluk, lijden, verlies en doodgaan. 
Ik heb de opleiding HBO Verpleegkunde afgerond met extra specialisatie hartbewaking. Tijdens en na deze studies heb ik opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, energiewerk waaronder reiki, craniosacraal therapie en voetreflexologie. 

Hierdoor heb ik steeds meer ervaren wat voor mij in het leven belangrijk is. Touch of matrix complementeert voor mij deze zoektocht en brengt je steeds dichter bij de blauwdruk van je eigen ziel. 
Ik nodig je graag uit om samen de stap te zetten om je oude ballast, angsten, blokkades, stress, pijn, fysieke en andere klachten los te laten en in verbinding te komen wie je diep van binnen bent. Meestal zijn slechts een klein aantal korte en krachtige sessies nodig om het systeem in beweging te zetten. Therapie met een knipoog dus. 
Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn website.

Contact Cynthia Taakmans

Bedrijfsnaam Therapie met een knipoog
Website therapiemeteenknipoog.nl
Adres Venetiestraat 30
1019 NJ, Amsterdam
noord-holland, NL
Contact 06-54971094
info@therapiemeteenknipoog.nl

Lees meer over

Kaart