Dave Donners

Ik ben Dave en ben nu ongeveer 13 jaar hovenier en de laatste 5 jaar ben ik werkzaam als voorman en begeleid een aantal mensen met verschillende beperkingen van een sociale werkvoorziening met werken in het groen.

Naast mijn werk ben ik een aantal cursussen en opleidingen aan het volgen omdat ik ervaar dat mijn passie uiteindelijk meer ligt in het coachen, begeleiden en het beste halen uit mensen dan in het hoveniersvak.   Inmiddels heb ik reiki 1 en 2 gedaan, intuïtieve ontwikkeling en sinds januari 2018 mag ik mij Touch of matrix therapeut noemen. 

Naast deze wat meer alternatieve methoden volg ik momenteel nog de studie Professioneel psychosociaal therapeut bij Psychodidact in Waalwijk. 

Zelf geloof ik in de combinatie, ieder mens is tenslotte uniek en wat voor de één werkt hoeft voor de ander niet te werken, dus in overleg met de cliënt kijk ik waar behoefte aan is en stippelen we samen een weg uit aan de hand van bovengenoemde methodes.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mij altijd bellen of mailen, mijn telefoonnummer: 0627326482 en mijn emailadres: davydonners@hotmail.com.

Contact Dave Donners

Dave Donners
Adres Dagobertstraat 192
6132 ES, Sittard
limburg, NL
Contact 06-2736482
davydonners@hotmail.com

Kaart