10 jaar Touch of Matrix

Dorine van Dongen

Mijn naam is Dorine van Dongen, ik ben Therapeut/Coach Touch of Matrix en Regenesis Healing en heb mijn praktijk Eternal Flow in Amsterdam. 

Een aantal jaar geleden heb ik het roer omgegooid, van commerciële banen naar het werken als therapeut op energetisch gebied waaronder het NU bewustzijn. 

De reden van de switch was het volgende: 
Mijn levenskwaliteit was jaren geleden verre van optimaal. De oorzaken waren nekklachten ontstaan in de loop der jaren door drie auto-ongelukken, een crash met een zweefvliegtuig en een ski-ongeluk. Ik heb indertijd zowel bij de reguliere geneeskunde als op alternatief gebied veel ingezet om van mijn klachten af te komen. De reguliere behandelingen hadden niet veel of soms maar een tijdelijk effect. Het is me pas echt gelukt om klachtenvrij te worden door de prachtige behandelingen op het gebied van Regenesis Healing. Dit was voor mij de reden mijn werkend leven om te gooien en me volledig te richten op het ondersteunen van mensen die worstelden met hún levenskwaliteit. 

Er was nog een andere methodiek die enorm mijn interesse had: 
Touch of Matrix; gericht op het NU bewustzijn. Dankzij de behandelingen die ik zelf heb ervaren, heb ik weer zelfvertrouwen en voel ik me weer krachtig, blij en heel energiek! Door in mijn kracht te staan, kan ik weer ZIJN. Ik vond dit een openbaring en dat al na een paar behandelingen!

Mijn missie: Een goede gezondheid is een geboorterecht en daar wil ik je graag bij helpen! Het maakt niet uit op wat niveau dat is: fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel. Op alle niveaus wordt tegelijkertijd gewerkt! Ik vind het prachtig jou te kunnen en mogen ondersteunen om dát uit het leven te halen waar jij blij van wordt en energie van krijgt, jouw potentie en talenten naar boven haalt; dat je (weer) in je FLOW zit! Hoe mooi is het om het beste uit jezelf te halen: Jij bepaalt hoe jouw optimale versie eruit ziet!

Wil je meer weten, bel gerust of stuur mij een mail.

Lieve groet, Dorine van Dongen
Eternal Flow

Contact Dorine van Dongen

Bedrijfsnaam Eternal Flow
Adres Da Costakade 138 E
1053 XC, Amsterdam
noord-holland, NL
Contact 06 26 34 44 61
praktijketernalflow@gmail.com

Lees meer over

Kaart