10 jaar Touch of Matrix

Franc van Woensel

Montserrat Valencia

Op een heerlijke plek met uitzicht naar zee en de fantastische stad Valencia ligt Villa de la Tierra. Mijn man Marco en ik creëren hier een paradijselijke plek voor jou en onszelf. Alles is erop gericht om je helemaal thuis te laten voelen. Thuis bij ons, maar vooral thuis bij jezelf.

Wandel door de tuin en geniet van de geluiden van de vogels en de kleuren en geuren van onze bloemen, planten, struiken en bomen of kijk hoe onze vele dieren zich vermaken.

La Casita is een sfeervolle ruimte waar workshops en individuele therapiesessie gegeven kunnen worden, maar waar je je ook heerlijk terug kunt trekken voor begeleide yoga- en meditatiesessie. We hebben hiervoor meerdere (online) tools ter beschikking.

Alles is erop gericht om dichter bij jezelf te komen. Wij geloven dat als je leeft naar wie je werkelijk bent je echt diep gelukkig zult zijn en het leven de vormen aanneemt die dit geluk ondersteunen.

Wij leren je graag een bewuste creator te worden van je eigen leven. Het is noodzakelijk dat je daarvoor loslaat wat je niet meer dient en dat wat je hindert. 

Een van de meest fantastische tools die ik daarvoor ter beschikking heb is Touch of Matrix. Geen eindeloze therapiesessies waarbij oude pijnen herleefd moet worden om getransformeerd te kunnen worden. In een paar dagen grote stappen zetten, nieuwe inzichten krijgen en handige tools aangereikt krijgen die je later thuis helpen de inzichten te integreren. 

Een (kort) verblijf bij ons kan je leven drastisch veranderen als jij dat wilt. Als jij dat laat gebeuren. 

Met onze holistische zienswijze en praktische aanpak begeleiden we je met liefde in deze verandering.

Villa de la Tierra zit nog in de opbouwfase, zo ook onze website www.villadelatierra.com.  Voor de laatste ontwikkelingen en een foto impressie adviseren we je ons te liken op Facebook: Villa de la Tierra of neem contact op voor meer informatie; info@villadelatierra.com

Lieve groet

Franc

 

Contact Franc van Woensel

Franc van Woensel
Bedrijfsnaam Villa de la Tierra
Website http://www.villadelatierra.com
Adres Poligono 7 175
46192, Montserrat
n.v.t., ES
Contact info@villadelatierra.com

Lees meer over

Kaart