10 jaar Touch of Matrix

Henny Engelbertink

Ik ben geboren in Rennesse, dus een rasechte Zeeuw waar ik trots op ben J. Nu woon ik al een aantal jaren in het prachtige Twente. Lekker nuchter en no-nonsense. Waar ik heel erg van hou. Ik ben zelf ook nuchter van aard, maar sta open voor verwondering.

12 september 2020 heb ik mijn opleiding Touch of Matrix afgerond. Ik ga nu aan het werk als therapeut. Het is mijn passie en roeping om mensen kennis te laten maken met deze methode van behandeling.

Touch of Matrix is werken vanuit je zuivere bewustzijn. Dit is gebaseerd op de kwantumfysica: alles is licht en informatie. Ben je nieuwsgierig? Wil je meer weten of de behandeling bij jou past? Of heb je klachten waar je eindelijk van af wil! Bijv.: Fysieke, Emotionele of Mentale klachten. Neem dan rustig contact met mij op, dan gaan wij kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Wat is er mooier dan kunnen genieten van elke dag met een positieve instelling en datgene kunnen doen wat je graag wilt. Dit zonder klachten! Dit zou je kunnen bereiken met een behandeling van Touch of Matrix.

Contact Henny Engelbertink

Henny Engelbertink
Bedrijfsnaam Nu 4 You
Website http://www.nu4you.nl
Adres Krabbendijk 9
7591 AW, Denekamp
overijssel, NL
Contact 06 29522945
info@nu4you.nl

Lees meer over

Kaart