10 jaar Touch of Matrix

Hentje Metz

Het was in het voorjaar van 2018 toen ik Ria, één van de inspirators achter Touch of Matrix, ontmoette op een schrijfretraite. Tijdens een van de lunches vertelde ze kort over Touch of Matrix. Ik was geboeid en voelde in alles: daar moet ik zijn. Thuisgekomen van Ibiza heb ik me ingeschreven voor Stap 1, 2 en 3. Touch of Matrix resoneerde al een tijdje en ik wist diep vanbinnen dat ik TOM niet alleen wilde ervaren, maar ook wilde uitdragen.  

En dit is precies wat Touch of Matrix mij gebracht heeft: een helder weten en zuiver voelen wat er is, wat voor mij belangrijk is en wat ik nodig heb om me thuis te voelen in mijn lichaam en in het leven.

Met behulp van Touch of Matrix heb ik mijn innerlijke kracht versterkt en blokkades opgeruimd. Lichamelijke blokkades die me voortdurend parten speelde en waar ik me niet bewust van was. Althans, niet ten volle. Ik voelde de verstrakkingen in mijn bekken en de beperkingen in mijn linkerschouder wel en ik deed het ermee, ik wist niet anders. Emotionele en spirituele blokkades die me keer op keer en telkens weer opnieuw triggerde om een oud paadje te gaan lopen en mezelf en mijn lichaam te overvragen. 

Touch of Matrix heeft mijn leven en begeleidingswerk verrijkt. Ik ben bewust van mezelf, van mijn wezenlijke zelf én mijn lichaam. Ik laat zijn wat er is, omarm het liefdevol en laat het in dankbaarheid los. Dit maakt vrij en geeft ruimte om met open armen te ontvangen en mijn vrouwelijke energie voluit laten stromen. En dat is wat ik ook jou gun! 

Weet je welkom in mijn praktijk in Doetinchem wanneer je een verlangen voelt om ook jouw zelfhelend vermogen wakker te roepen en je vrouwelijke energie weer voluit te laten stromen. App, bel of mail gerust, ik zie je graag! 

In het bijzonder heet ik vrouwen welkom die de betekenisvolle ervaring van borstkanker of seksueel misbruik hebben ontmoet op hun levensweg. 

Contact Hentje Metz

Hentje Metz
Bedrijfsnaam Hentje Metz
Website https://hentjemetz.nl
Adres Emmastraat 24a
6881 SV, Velp
gelderland, NL
Contact 06-29 10 61 54
info@hentjemetz.nl

Lees meer over

Kaart