10 jaar Touch of Matrix

Hubert Jaarsveld

Ik ben Hubert Jaarsveld.

In mijn Praktijk Sentosa ben ik werkzaam als gespecialiseerd A-Therapeut Touch of Matrix. In combinatie met de jarenlange kennis van andere Healing methoden en therapieën heb ik een krachtige werkwijze ontwikkeld om klachten op de onderliggende oorzaak te behandelen.

Ik heb diep vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van de mens.

Ik heb diep vertrouwen in de spirituele wereld die ons daarbij helpt.

Ik ben gespecialiseerd in Touch of Matrix & Trance Healing. Deze twee methoden werken als een kataysator op elkaar. Ik werk dus op je onderbewuste niveau, in verbinding met alle informatie die in en ons om heen is én je krijgt hulp uit de spirituele wereld. Op het moment dat je op de behandeltafel ligt en jouw besturingssysteem aan het werk is, kan ik  jou op deze manier extra hulp geven. Wil je hier meer over lezen kijk dan even op http://www.sentosa.nl/methode.html

Wat is mijn drijfveer.

Elke keer als een cliënt pijnvrij de praktijk verlaat of een bos bloemen stuurt omdat deze zich eindelijk weer goed voelt, dan weet ik waar ik dit voor doe. Ik wil graag verschil uitmaken. Ik ben vrij nuchter van aard, maar heb wel de visie dat we allemaal een eigen doel hebben. Het feit dat ik makkelijk contact kan maken met de spirituele wereld is voor mij een teken dat ik hier wat mee moet doen.

Sentosa bestaat vanaf 2003. Zoals je van bijna elke spirituele therapeut leest dat alles is begonnen op vroege leeftijd, dat er een bepaalde gevoeligheid bleek en de drang ontstond om daar wat mee te doen, is dat ook zo bij mij gegaan. Uiteindelijk is daar Praktijk Sentosa uit geboren. In de beginjaren had ik de praktijk naast mijn (toen nog) vaste baan als projectleider bij Vitens. Een aantal jaren later ben ik mijn focus meer en meer gaan leggen op de praktijk, vooral omdat de Touch of Matrix methode op mijn pad was gekomen.

Ik heb in mijn therapeutschap al vele mensen behandeld en geholpen, om gezonder en gelukkiger door het leven te kunnen gaan, om oude lasten los te laten of te ondersteunen in moeilijke tijden. Ik hoop dat nog vele mensen de weg naar mijn praktijk zullen vinden. Met gezonde en gelukkige mensen wordt de wereld weer een stukje mooier!

Naast de praktijk heb ik sinds 2011 een goed lopend klusbedrijf wat samen zorgt voor voldoende levensonderhoud. Je ziet het, down to earth en spiritueel in balans met elkaar. Samen met mijn partner Jolanda van Duynen, houden wij de praktijk levendig en draaiende. Ik als therapeut en Jolanda als ondersteunende inspiratiebron.

In al die jaren heb ik heel veel opleidingen, cursussen en bijscholingen gevolgd. En natuurlijk doe ik dat nu nog steeds, de tijd staat niet stil en er veranderd veel. Hiermee wil ik je zeggen dat je uiteraard in goede handen bent.

Bel me gerust voor een afspraak, ik ben het beste te bereiken na 19:00 uur.

Natuurlijk mag je ook een mail sturen.

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

 

Genoten opleidingen en cursussen:

 

Touch of Matrix 1, 2 en 3

Touch of Matrix A-Therapeut

Trance Healing

 

Reiki

Intuïtieve Ontwikkeling

Contact met de Gidsen

Magnetiseur

 

Aromatherapie

Bloesemtherapie

Fytotherapie

Herborist

 

Quantum-Touch

Radionica

Orthomoleculaire Voedings Therapie

Contact Hubert Jaarsveld

Bedrijfsnaam Sentosa
Website http://www.sentosa.nl/
Adres De Morinel 290
8251 JE, Dronten
flevoland, NL
Contact 0321-337933
06-22135841
info@sentosa.nl

Lees meer over

Kaart