10 jaar Touch of Matrix

Ine Lichtenberg

Ik ben Ine Lichtenberg-Keizer en woon in Hengelo.

Mijn interesse in “alternatieve” heling was er altijd al. Om dit te mogen beleven en uit te voeren komt het op je pad als je er aan toe bent. Bij mij was dat in 2006.

Touch of Matrix kwam op mijn pad in 2010. In 2006 ben in begonnen met de Reiki methode en in 2008 Reconnective Healing. Met toepassen van beiden heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik het met veel plezier en toewijding uitgevoerd. We zitten in een sneltrein wat betreft de ontwikkeling van healing.

Toen ik in 2010 op een beurs mensen zag werken met Touch of Matrix was ik over wat ik zag zeer verrast. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Na zelf een behandeling te hebben gehad was ik ervan overtuigt van wat T.O.M. met je doen kan. Al na één behandeling!

Net als RH werkt TOM vanuit licht en informatie. Wij mensen bestaan uit trillingen. Het werken met en ervaren van de T.O.M. methode is een belevenis op zich omdat het vanuit het zuiver bewustzijn van mij en de cliënt tot stand wordt gebracht. Er komt een trilling (licht en informatie) op gang waar bij het zelfgenezend vermogen, wat ieder van ons heeft, in gang gezet wordt. Dat kan een specifieke klacht zijn, maar ook algemeen. In enkele gevallen worden er eerst andere blokkades aangepakt voordat de specifieke klacht aan de beurt is.

Dat wat er mag helen gebeurt! Wat niet mag wordt niet geactiveerd.
Ons zuiver bewustzijn regelt dat.

Omdat we werken vanuit ons zuiver bewustzijn is er al gauw een ontspannen sfeer waar tijdens de behandeling ook gelachen kan worden om wat er gebeurt. Een ervaring op zich. Ik ben verschrikkelijk enthousiast over wat ik al heb mogen beleven dat ik iedereen met een klacht, welke dan ook, wil zeggen, denk er niet over na, maak een afspraak, beleef het en deel je ervaring(en) met anderen.

NB: Dit is geen vervanging van medicijnen, arts of specialist!

Bedankt voor de interesse en het lezen van mijn biografie.

Gevolgde opleidingen/cursussen/workshops:

  • Reiki 1 en 2
  • Reconnective Healing 1, 2 en 3
  • Touch of Matrix 1, 2 en 3
  • Touch of Matrix B-Therapeut
  • Voetreflex (ontspannings) Massage

Contact Ine Lichtenberg

Adres Uitslagsweg 179
7556 LP, Hengelo
overijssel, NL
Contact 06-54331561
wispervr@gmail.com
Website Naar de website

Lees meer over

Kaart