10 jaar Touch of Matrix

Inge Beaujean

‘Spirituele groei is een natuurlijk proces, of je je er nu bewust van bent of niet’ 

Ik heb jarenlang in het onderwijs gewerkt op HBO/VO niveau. Dit gaf me op een gegeven moment niet genoeg voldoening meer en ik besloot mijn hart te volgen. Na de nodige omscholing gedaan te hebben werk ik nu als spiritueel therapeut en mindfulness docent in mijn eigen praktijk in Montfort. Elke dag weer ben ik blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Mijn cliënten zijn vooral vrouwen, maar natuurlijk is iedereen welkom. Iedereen die wat ondersteuning kan gebruiken om zich beter te voelen of begeleiding nodig heeft bij het verwerken van heftige gebeurtenissen zoals een scheiding, het overlijden van een dierbare, etc.

Ik begeleid mensen één op één in hun proces, waarbij ik ze help verbinding te maken met hun talenten, kwaliteiten en passies. Dat doe ik met spirituele psychologie, psychotherapie, systemisch-, intuïtief- en energetisch werk. Mijn doel in de therapie is om ruimte te geven aan emoties én tegelijkertijd een procesmatige, oplossingsgerichte therapie te bieden. Daarbij zet ik Touch of Matrix veelvuldig in met mooie en blijvende resultaten. 

Ik heb ook ruime ervaring als counsellor voor expats. Mede dankzij mijn eigen ervaringen in het buitenland kan ik hulp en advies bieden aan vrouwen die hun weg in een nieuwe woonomgeving zoeken.

Naast de individuele consulten, geef ik ook meditatielessen en workshops met diverse thema’s, zoals meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en zelfzorg. 

Meer informatie op mijn website: http://www.ingebeaujean.com

 

Contact Inge Beaujean

Adres Overkwartier 18
6065 CM, Montfort
limburg, NL
Contact 06-16347596
info@ingebeaujean.com
Website Naar de website

Lees meer over

Kaart