10 jaar Touch of Matrix

Irene Poolman

A-therapeut

Sinds 2007 ben ik Poly Energetisch Therapeut. Ik heb een praktijk aan huis in Arnhem. In mijn werk als Poly Energetisch Therapeut maak ik gebruik van disciplines als NLP, Hypnotherapie, Regressie en Reïncarnatie therapie en Energetisch werk. Het lichaamswerk zoals massage, hot stone massage, healing, quantum touch zijn voor mij altijd ingangen geweest om te communiceren met het lichaam om zo blokkades op te laten lossen.

In november 2010 kwam ik tijdens de Therapeutenbeurs in Apeldoorn in contact met Günther de Jong die een lezing en een presentatie gaf over Touch of Matrix. Ik was direct geboeid door wat ik daar zag gebeuren. Ik dacht dit wil ik ondergaan. Ik kreeg na een tijdje geduldig te hebben gewacht de beurt en tot mijn verbazing draaide ik alle kanten op en viel ik na drie seconden achterover. Ik stond perplex. Wat er allemaal met mij gebeurde op dat kleine cirkeltje op de beurs heeft een enorme indruk bij mij achtergelaten en veel in beweging gezet. Ik wist dat ik dit ook wilde leren.

Zo gezegd zo gedaan. In januari 2011 heb ik de eerste trainingsdagen gevolgd en heb daarna alle vervolgcursussen doorlopen. In mijn praktijk maak ik, sinds ik met TOM kennis heb gemaakt, veel gebruik van deze techniek. Ik heb wonderen zien gebeuren en ik krijg steeds weer enthousiaste reacties van cliënten.

De overeenkomst in mijn werk als Poly Energetisch Therapeut en TOM Therapeut is, dat het zelfgenezende vermogen van de cliënt wordt aangesproken. Ik zie mijzelf als de initiator om de cliënt in beweging te krijgen. Ik programmeer en mijn cliënt kiest welke programma’s er in beweging komen om te kunnen transformeren naar de gewenste staat. Er gebeurt nooit iets wat je zelf niet wilt. Het gaat om het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Wanneer je meer wilt weten over mijn persoon en wat ik je kan bieden, kun je alle informatie lezen op www.kies-voor-jezelf.nl

Gevolgde opleidingen/cursussen/workshops:

  • Stresscounseling te Baarn (één jarige opleiding)
  • Poly Energetisch Therapeut te Amersfoort (vierjarige opleiding)
  • Touch of Matrix te Enschede
  • Touch of Matrix Therapeut
  • Verder vele nascholingen en cursussen waaronder o.a Massage cursussen, Hot Stone massage cursussen, intuïtieve ontwikkeling, tarotcursus, celzouten cursus van doctor Schussler

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG wat betekent dat mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekering, dit indien je aanvullend verzekerd bent.

Contact Irene Poolman

Bedrijfsnaam Kies-voor-Jezelf
Website http://kies-voor-jezelf.nl/
Adres Oosterhoutstraat 132
6843 RP, Arnhem
gelderland, NL
Contact 06-20325105
info@kies-voor-jezelf.nl

Lees meer over

Kaart