Iris Bäppler

Toen ik met Touch of Matrix in contact kwam, werd ik heel erg enthousiast en dat ben ik nu (na de hele opleiding en vele behandelingen) nog veel meer. Ik vind het fantastisch, dat je op een simpele manier blokkades bewust kunt maken en ook kunt oplossen. En dat alle informatie die nodig is voor heling gewoon binnen stroomt. Je hoeft er alleen maar om te vragen. Jouw eigen zelfhelingskrachten worden geactiveerd.

 Ik heb vele jaren ervaring met werken in (o.a.) een kleuterschool en in een tehuis voor kinderen, waarvan sommige kinderen met beperkingen. Ik werkte daar als sociaal-pedagogisch werker en als sociaal-psychologisch therapeute.

In mijn therapieopleiding leerde ik hoe belangrijk gevoelens zijn. Door te weten en te voelen dat gevoelens energie zijn, die we positief kunnen inzetten, kon ik mijn leven en mijn therapie verrijken. Dit veranderde mijn leven op vele manieren.

Ik kwam in contact met transcendente meditatie (TM) en beoefen die techniek inmiddels al jaren met veel plezier. Het geeft me dagelijks een moment van diepe rust en ontspanning, maar het opende voor mij ook een deur naar een nieuwe dimensie: ontwikkeling van bewustzijn. Dat is voor mij een fantastische ervaring en dat gaf me het inzicht dat we op een diep niveau van bewustzijn dingen (stress, overtuigingen, blokkades) kunnen oplossen en veranderen, waarmee we ons leven vrijer, harmonieuzer en gelukkiger kunnen maken.

Touch of Matrix werkt ook op bewustzijnsniveau. Toen ik voor het eerst kennis maakte met Touch of Matrix op een beurs, kreeg ik van Günther een behandeling en was vrijwel op slag verlost van mijn probleem. Ik had een aandoening die ik heel zorgwekkend vond. Dat vond ik zo indrukwekkend. Ik had altijd al het gevoel dat heling zo simpel en makkelijk zou moeten gaan.

Ben je nieuwsgierig, neem dan contact op voor een (gratis) intake-gesprek, waarin we bespreken wat je behoeften zijn en wat de mogelijkheden van Touch of Matrix zijn voor jouw specifieke situatie.

Opleidingen:

Beroepsopleiding Pedagogie 4 jaar - diploma

Psychologische begeleiding - schriftelijke cursus - certificaat

Sociotherapeute 4 jaar - certificaat

Opleiding tot Touch of Matrix therapeut - diploma

Ervaringen en kennis:

Kennis over beperkingen (autisme, epilepsie, gedragsproblemen, ADHD etc.)

Kennis over seksueel misbruik, trauma, etc.

Systemische coaching

Triple P voor jongeren

Go straight - het hanteren van moeilijke groepsprocessen

Omgaan met moeilijk opvoedbare en getraumatiseerde kinderen

Traumapedagogie, 4 van 8 Modulen

www.bewustvoelen.nl

 

Contact Iris Bäppler

Iris Bäppler
Bedrijfsnaam Bewust Voelen
Website http://www.bewustvoelen.nl
Adres Rijnstraat 28
8226 LV, Lelystad
flevoland, NL
Contact 06-37172957
nu@bewustvoelen.nl

Kaart