Jeannette Lette

Al mijn hele leven kom ik mensen tegen die, door welke reden dan ook, even niet uit hun Innerlijke Kracht kunnen putten. Vaak mag ik hen helpen, soms door middel van gesprekken, vaak ook door energetisch werk.

Er zijn vele manieren om blokkades zichtbaar te maken en deze te verwijderen, de 'Touch of Matrix®' is hier een prachtige, snelwerkende methode voor.

Wanneer we de blokkades hebben kunnen verwijderen kom je weer in balans en kun je vanuit zelfvertrouwen de wereld weer frank en vrij tegemoet treden.  

Naast de Touch of Matrix® maak ik gebruik van NLP, Familie- en Organisatieopstellingen, Mindfulnes, Energetisch werk en mag ik werken met Engelen.

Op de laatste donderdag van de maand verzorgen José Verdonk-van den Nieuwboer en ik de Erkende Oefensessie van de Touch of Matrix in Enschede aan de Stroinksbleekweg 18. Voor alle therapeuten en therapeuten-in-opleiding en een ieder die Stap 1 van de opleiding heeft gevolgd is hier welkom.

Wanneer je meer wil weten over mij en wat ik je kan bieden kun je alle informatie lezen op www.praktijkvoorenergetischwerk.nl of contact met mij opnemen via mail energetischwerk@gmail.com of telefoon +31 6 45 777 397.

Methodieken:

Touch of Matrix

NLP

Mindfulness

Familie- en Organisatieopstellingen

Access Consciousness

Aquarius Angels® Healing

Engelen kaart Reading

Helen met Engelen

Manifesteren met Engelen

 

 

 

Contact Jeannette Lette

Jeannette Lette
Bedrijfsnaam Praktijk voor energetisch werk
Website https://praktijkvoorenergetischwerk.nl
Adres Spadelaan 52
7331 AL, Apeldoorn
gelderland, NL
Contact energetischwerk@gmail.com

Lees meer over

Oefensessies

Kaart