10 jaar Touch of Matrix

Jennifer van der Leest-Postema

Wil jij je onbevangenheid terug en je zelfgenezend vermogen aanwakkeren?

Wil jij weer in je eigen kern en authentieke kracht gaan staan? Daar kan ik je goed bij helpen  en dat is wat ik het liefste doe.

Ik kan je laten ervaren hoe het is zonder dat vervelende stemmetje in je hoofd en samen halen we de ruis van jouw lijn.

Mijn naam is Jennifer, geboren in 1979 in Groningen en opgegroeid in Drenthe. Nu woon ik met mijn man, 2 kinderen en poes Lucky in Groningen. In mijn vrije tijd beoefen ik yoga en speel ukelele en zing ik hard mee. ????Dat brengt mij heel veel plezier en ontspanning. De rode draad in mijn leven is het bewustzijn ontwikkelen en mensen helpen. 

Waarom is Touch of Matrix (TOM) op mijn pad gekomen?

In 2010 kwam ik in aanraking met TOM. Ik liep vast in mezelf en in mijn werk, mijn hoofd stond altijd aan. Depressies kwamen regelmatig voor. Alle oplossingen werden gezocht in het denken en analyseren, daar was ik een ster in. Maar echt iets verwerken en loslaten bereikte ik er niet mee. Ik voelde me een wandelend hoofd. Na TOM zelf te hebben ervaren, raakte ik erg enthousiast en was ik onder de indruk van de positieve veranderingen in mijn leven. 

Daaropvolgend heb ik een training gevolgd om dit te gebruiken voor mijzelf en mijn gezin (2011). 

In 2019 heb ik de volledige opleiding tot TOM-therapeut met succes afgerond. 

Ik heb verschillende tools in mijn gereedschapskist om jou te kunnen ondersteunen, coachen en begeleiden. Samen gaan we op weg naar de beste versie van jou.

Mijn aanpak is intuïtief en holistisch. Door een brede scholing op het gebied van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling, zoals “Cursus in Wonderen”, Reiki & Shambhala

, en diverse cursussen van de Oneness University (India), ben ik in staat om je weer in contact te brengen met je lichaam en je gevoelens. Tevens ben ik voetspecialist en combineer voetreflextherapie en tenen lezen met TOM. 

Onze voeten zijn onze basis, onze verbinding met de aarde en de poorten van onze ziel. Door te kijken naar de oorzaak van de klacht, kun je je tenen zien als richtingaanwijzers. Mijn behandelingen zijn intuïtief en zacht. Mocht het nodig zijn, dan zal ik je een opdracht geven om je uit te dagen. 

TOM in combinatie met een heerlijke massage van Symphony of the Cells is de kers op de taart. Hierbij worden de heerlijke oliën van DoTerra gebruikt, voor een weldadige beleving. Door deze behandeling voel je je als herboren. Deze combi is echt een superboost voor lichaam en geest.

Doordat ik de verbinding met mezelf heb hersteld en de vastgezette energie in mijn lichaam heb losgemaakt, ervaar ik meer innerlijke rust. Op alle vlakken in mijn leven  vindt er groei plaats en voel ik me enorm dankbaar. Door TOM (ook de naam van mijn zoon trouwens ???? ) is mijn leven weer gaan stromen, dit gun ik jou ook. Voel je vrij om contact met me op te nemen voor een kennismaking. Drinken wij binnenkort samen een kopje thee?

Lieve groet Jennifer

Contact Jennifer van der Leest-Postema

Jennifer van der Leest-Postema
Bedrijfsnaam Voetlicht
Adres Holmsterheerd 33
9737 LT, Groningen
groningen, NL
Contact info@voetlicht.net

Lees meer over

Kaart