10 jaar Touch of Matrix

Jens Meijers

A-therapeut

Naar mijn overtuiging is de mens een uniek wezen met fantastische vermogens. De kunst is deze vermogens in jezelf te ontdekken, er in te geloven en je er mee te durven verbinden.

Jens Meijers (1962) Speelde vanaf 1984 t/m 2013 als percussionist in het Residentie Orkest (symfonie orkest) van Den Haag. In 1982 kwam hij bij Circle Percussion en speelde met dit ensemble op tournees in Japan en Europa concerten samen met KODO, de heart-beat drummers! Hij was mede oprichter van Percossa en speelde ook in de Afrikaanse slagwerkgroep Anumadutchi. Gedurende zijn muzikale leven zag hij zichzelf echter steeds vaker geconfronteerd met de vraag naar het doel van het leven. Op zoek naar antwoorden kwam hij in contact met bijzondere “meesters” en volgde hij diverse fascinerende opleidingen en workshops. Hierdoor ontwaakte zijn natuurlijk talent en gevoel voor “werken met mensen“. Hij gaf daar gehoor aan middels het begeleiden van therapeutische gezinscursussen en leiden van therapeutische jongeren/kindervakantiekampen.

Met de ontdekking van Touch of Matrix én vlak erna zijn gedwongen ontslag bij het Residentie Orkest in de zomer van 2013, vielen er in één keer heel veel puzzelstukken op zijn plek. Het leven had duidelijk iets anders met hem voor. Vanaf dat moment staat “het werken met mensen” (en kinderen) volledig op de voorgrond. In zijn begeleiding staat Touch of Matrix centraal m.n. door de eenvoud, zuiverheid en snelheid van de methode. Uiteraard slaat hij ook nog altijd op zijn Afrikaanse trommels. Via zijn bedrijf ‘de Beat’ leeft hij zijn missie om met muziek en ritme mensen heel veel plezier en lol te laten beleven én ze daarbij spelenderwijs te inspireren, motiveren en ondersteunen het allerbeste uit zichzelf te durven halen… ‘laat het maar gebeuren’.

Gevolgde opleidingen/cursussen/workshops:

 • Koninklijk Conservatorium – Diploma’s Uitvoerend en Docerend Musicus
 • Instituut Orshof (B) – certificaat Orshof Revitalisatie Therapeut
 • St. Rondom Stemwerk – certificaat Stemwerk Therapeut
 • Touch of Matrix – certificaat A-Therapeut
 • Kashmir Yoga (Jean Klein) gevolgd bij Koos Zondervan
 • Silva Mind Control – level 1
 • Workshops Familie Opstellingen gevolgd bij diverse opstellers
 • Autogene Training
 • Vuurloper

  Contact: mobiel: 06-44812751 mail: info@hart-beat.com website: www.hart-beat.com

Contact Jens Meijers

Bedrijfsnaam Hart Beat
Website http://www.hart-beat.com/
Adres Prinsegracht 40
2512 GA, Den Haag
zuid-holland, NL
Contact 06-44812751
info@hart-beat.com

Lees meer over

Kaart