10 jaar Touch of Matrix

Joan Tjioe

Beste Geïnteresseerde,

Mijn enthousiasme met Touch of Matrix®, een lichaamsveranderende bewustzijns methodiek, wil ik graag overbrengen en met je delen om jou op weg te helpen naar een vrijer mens op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Jouw lijf kan meer dan je denkt! HoeTouch of Matrix® werkt, lees je op deze site.

Wat heeft mij geraakt?

Wat heeft mij doen besluiten om Touch of Matrix® in mijn hart toe te laten, mij hierin te specialiseren en therapeut te zijn?

Snelheid: de allereerste keer dat ik Gunther de Jong Touch of Matrix® zag voordoen, is de snelheid en het gemak waarmee oude pijnstukken en al het overtollige verwijderd kunnen worden, het meest fascinerende! Je ervaart het direct. We leven in een ‘snelle tijd’. Waarom wachten als we zelf snelheid kunnen inzetten om pijnen en meegedragen ballast (bewust of onbewust) op te ruimen?

Krachtig: de kracht en jouw bewustzijn maken het mogelijk om oude trauma’s (zonder alle verhalen te vertellen) als ‘oude informatie’ te verwijderen. Hoe zou het zijn om jouw ‘inwendige harde schijf’ op te schonen om een gezonder vrijer lichaam te ervaren? Touch of Matrix®  gebruikt de ‘harde schijf van de computer’ als metafoor om ‘informatie’ te verwijderen.

Kwantumfysica: alles staat met elkaar in verbinding en bestaat uit Licht en informatie. Dit besef is voor mij niet nieuw en daarom zo herkenbaar! 

Universeel: het is toepasbaar voor jezelf, voor anderen en dieren.

Boviswaarde: als sluitend stuk ben ik achter gekomen dat Touch of Matrix® nagenoeg dezelfde energiewaarde draagt als de opleiding Universele Eenheid®. Geen wonder dat beide perfect met elkaar matchen, vele raakvlakken hebben en gelijkwaardige thema’s bespreken. Daarbij geeft mijn achtergrond als therapeut Jassentechniek® veel herkenning.

Touch of Matrix® behandelingen geven direct en merkbaar resultaat.

Hoe zou het zijn dat jij de snelheid van Touch of Matrix® inzet om trauma’s te ‘verwijderen/opruimen’ en het helingproces, de transmutatie, met Universele Eenheid® ondersteunt?

Wie is Joan? Ik ben begonnen als  Usui Reiki-master. Met Therapeut Jassentechniek® is mijn liefde voor het energetisch werk vergroot. Meer over mijn profiel is te vinden op https://www.joans-flow.eu/profiel-joan  

Lees voor informatie en de mogelijkheden die ik bied op mijn site https://www.joans-flow.eu

Contact Joan Tjioe

Joan Tjioe
Bedrijfsnaam Joans Flow - Everything is energy
Website https://www.joans-flow.eu
Adres Van Galenstraat 87
7311 HE, Apeldoorn
gelderland, NL
Contact +31 6 54 22 10 63
info@joans-flow.eu

Lees meer over

Kaart