Josephien Mollink

Ik ben Josephien Mollink en geboren en getogen in Raalte. Ik heb ruim 26 jaar een vaste baan gehad in het Human Resource Management. Na de zoveelste reorganisatie heb ik in 2008 besloten voor mezelf te beginnen, met mijn bedrijf JTM Mollink-personeelsadvies. Ik adviseer, ondersteun en begeleid directie en management in het Midden en Klein Bedrijf op het gebied van personeel en personele zaken.

In 2006 kwam ik aanraking met Reiki en heb ik de certificaten Reiki I en II behaald. In 2009 ben ik gecertificeerd voor Quantum-Touch therapeut en –naast mijn bedrijf voor Personeelsadvies- mijn bedrijf Quantum-Touch & Reiki gestart en begonnen met het geven van behandelingen.

Sedert 2010 ben ik gecertificeerd Touch of Matrix therapeut. Touch of Matrix is voor mij een fantastisch mooie aanvulling op Quantum-Touch en Reiki. Het maakt op dit moment voor mij het plaatje compleet. De technieken en de ervaringen zijn verschillend maar altijd gebeurt datgene wat voor die persoon op dat moment het belangrijkste is. Ook als dat wat anders is dan je op dat moment had bedacht. De helingtechnieken zijn voor velerlei klachten inzetbaar, van nek/schouder/rugklachten tot niet lekker in je vel zitten, maar het allerbelangrijkste is dat het wordt ingezet voor het activeren van het zelfgenezend vermogen.

Zowel kinderen, volwassen als dieren kunnen zichtbaar baat hebben bij Touch of Matrix, Quantum-Touch of Reiki sessies. Veelal werken de gunstige effecten van een behandeling nog een aantal dagen door.

Mijn beide bedrijven zijn prima onderling te combineren en een mooie aanvulling op elkaar. In beide bedrijven werk ik vanuit huis, gelegen in het prachtige Epse.

  • HBO diploma Medische Basiskennis
  • Touch of Matrix 1 en 2, Therapeutendag
  • Basic Quantum-Touch Therapeut
  • Reiki 1 en 2
  • Personeel & Organisatie

Contact Josephien Mollink

Adres Dortherweg 37c
7214 PT, Epse
gelderland, NL
Contact 06-51295247
info@josephienmollink.nl
Website Naar de website

Kaart