10 jaar Touch of Matrix

Josephine Heinsius

LOOPBAAN – WERK - VITALITEIT

Sinds jaren coach ik medewerkers op het gebied van loopbaan, werk, professionele ontwikkeling en vitaliteit. Met name in de sectoren van het onderwijs, de zorg en de overheid. Ook in omscholingstrajecten van mensen zonder baan, werk ik mee aan het succesvol (her)plaatsen van deelnemers op de arbeidsmarkt. Sinds ik de methode van Touch of Matrix toepas in de begeleiding, zie ik deze prachtige methode als een boost op het proces. Bewustwording en helderheid leiden tot meer slagvaardigheid en resultaat! 

 

Waar je tegenaan kunt lopen…

Vaak komen werknemers op enig moment in hun werkzame leven op een punt waarin er iets gaat ‘wringen’. Soms met uitval tot gevolg. Gevoelens van ontevredenheid over het werk, stress door te grote werkdruk en onzekerheid over eigen functioneren kunnen opspelen. Maar ook twijfel over het maken van een overstap naar ander werk of een disbalans tussen werk en privé, zijn veel voorkomende situaties. Daarnaast kan ook baanverlies of verlies van functionaliteit – door welke omstandigheden ook - diep ingrijpen in een mensenleven. 

Herken je hier iets van…?

 

Hoe het werkt

Ik pas de methode van Touch of Matrix toe op jouw (loopbaan)vraag en wens. Daarbij kijk ik samen met jou wat er speelt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Touch of Matrix zet het proces van verwerken in gang en versnelt het. Je komt (weer) in verbinding met jezelf. Dat komt omdat blokkades in beweging komen en opgelost raken, waardoor het weer gaat stromen. Je bent beter in staat om je te verbinden met wat je wèl wilt. 

 

Visualiseer je verlangen…

Optimaal tot je recht komen in je werk, je blij en vitaal voelen in je werk, zelfvertrouwen en rust voelen, wéten wat je wilt en overtuigd zijn van wat je kunt, een overstap (durven) maken naar ander werk en hier succesvol in zijn, vertrouwen hebben in de keuze die je maakt, of… zeg het maar. Hoe zou dàt zijn?

 

Het effect

De methode van Touch of Matrix helpt dus om blokkades in beweging te brengen en je in verbinding te stellen met jezelf, je wens en je verlangen. Het versterkt daarmee je vermogen om te handelen. Zo kom je vanuit meer zelfvertrouwen in de doe-modus. Vanuit die ‘flow’ sluit ik aan met persoonlijke en praktische begeleiding op het gebied van loopbaanoriëntatie, solliciteren en netwerken. Ook als het ontwikkelen van je professionaliteit je wens is, kan ik je daarin ondersteunen. Waar jij maar behoefte aan hebt…

Spreekt dit jou aan? Bezoek dan eens mijn website.

En neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek. 

 

Contact Josephine Heinsius

Josephine Heinsius
Bedrijfsnaam Touch at Work
Website http://www.touchatwork.nl
Adres Groesbeekseweg 436
6523 PR, Nijmegen
gelderland, NL
Contact 06-20 35 10 05
info@touchatwork.nl

Lees meer over

Kaart