10 jaar Touch of Matrix

Linda Stammes

Zorg nog beter voor je kinderen door eerst voor jezelf te zorgen

Hee! Ik ben Linda, en ik geloof oprecht dat jij meer van je gezin kunt genieten. Dat je meer highlights op de dag kunt zien en voelen. Dat er meer gezelligheid binnen jullie dag kan ontstaan.

 En ik geloof ook dat dit kan door jezelf op de eerste plaats te zetten. Niet vanuit het ego maar vanuit je hart. Door te luisteren naar je lichaam, door te luisteren naar je gevoel. Even een moment voor jezelf pakken met een kop koffie/thee/water terwijl de kamer vol ligt met speelgoed en de kinderen om je heen rennen. Dat kan!

 Na heel wat jaren als moeder, ondernemer, vrouw, dochter, zus en vriendin rond te rennen ben ik mezelf regelmatig tegen gekomen. En heb ik vooral stappen gezet om mezelf niet meer voorbij te laten rennen.

 Hoewel het soms lijkt wanneer je om je heen kijkt dat het moederschap easy is en je de enige bent die zich zo belabberd kan voelen. Trust me, je bent niet de enige. En ook niet iedereen doet het alleen. Je mag hulp inschakelen. Sterker nog, je moet hulp inschakelen.

 Ik geloof dat wanneer jij jezelf op de eerste plaats kunt zetten, dat jij een nog leukere en lievere moeder zult zijn, een mooiere partner, een nog leukere vriendin en bovenal een nog sterkere vrouw zult zijn.

 Durf jij het aan om met mij die reis te maken?

Kijk voor meer info op mijn website: www.lindastammes.nl 

 

Contact Linda Stammes

Linda Stammes
Bedrijfsnaam Linda Stammes
Website http://www.lindastammes.nl
Adres Juttepeer 11
1731 WT, Winkel
noord-holland, NL
Contact 06 47 84 67 67
info@lindastammes.nl

Lees meer over

Kaart