10 jaar Touch of Matrix

Maarten Ruisch

Uitgaande van het principe dat je echt leert autorijden NA je examen, wilde ik niet meteen een pagina bij Günther de Jong op de site. Ondanks dat ik hoor bij de 1 ste lichting TOM therapeuten zet ik me zelf pas nu (hier) op de kaart.

Günther heb ik leren kennen tijdens een door hem gegeven workshop Quantum-Touch en twee lunches van onze beroeps vereniging de ViV. Het eerste jaar zat ik met hem aan een tafel tijdens de lunch en maakte kennis met een totaal andere wereld, oa Quantum-Touch, Verzamelpunt ed. Het volgende jaar zat ik als bij ‘toeval’ weer met hem aan een tafel te lunchen. Iemand kwam bij ons zitten en vertelde iets over een klacht die ze ervoer, ik stelde haar voor iets met engelen energie (een vorm van energie zoals ook Reiki, al schijnt Engelen energie van een zuiverder orde te zijn) te doen en een Günther die er vervolgens nog een TOM sausje aan toevoegde. Dit maakte dat ik zag wat je met TOM kan en ik wist dat dit de volgende trein in m’n leven zou zijn die me weer verder op m’n pad zou brengen.

Tijdens TOM 1 zat ik voor m’n gevoel veel te slapen, ik verontschuldigde me daarvoor bij Günther, niet begrijpend wat er met me aan de hand was. Waarop Günther me vertelde dat ik allang in de TOM energie zat (deze paar woorden deden veel op z’n plaats vallen). Vervolgens ben ik verder in de TOM gegaan en heb TOM 2 en TOM 3 ook gedaan en ben het gaan gebruiken. Eerst alleen bij structurele problemen maar later ook met diverse andere behandelingen.

In het begin nog weinig creativiteit en vertrouwen hebbend met wat ik kon behandelen met TOM. Voel nu dat de TOM me heeft helpen doorontwikkelen.

Ik werk al sinds 1999 als Natuurgeneeskundige en VitaliteitCoach en zie m’n opgedane ervaring en kennis tot aan de TOM toe, als kennis om de ‘oude’ klachten te behandelen. Daarmee bedoel ik dat een nieuwe tijd (na december 2012) ook andere klachten met zich mee kan brengen, deze andere klachten vragen ook om andere behandelwijze. De nieuwe tijd brengt andere verstoringen en nieuwe oplossingen, TOM is zo’n oplossing.

Ik heb van af de eerste dag af bijzondere dingen mogen zien gebeuren met TOM.

Wil je me contacten? Heb je vragen? Neem contact op.

Gevolgde opleidingen/cursussen/workshops:

  • NEI therapeut en NLP Coach
  • INTEGRA diploma / Vitaliteitcoach / Natuurgeneeskundige
  • Quantum-Touch
  • Touch of Matrix 1, 2 en 3
  • Touch of Matrix therapeutentraining

Contact Maarten Ruisch

Bedrijfsnaam Bewust Zijn
Website http://bewust-zijn.nl/touch-of-matrix/
Adres Eerste Reitse Dreef 64
5233 JM, ‘s-Hertogenbosch
noord-brabant, NL
Contact 073-6573520
0161-231330
maarten@Bewust-ZIJN.nl

Lees meer over

Kaart