10 jaar Touch of Matrix

Marcella van Dijk

Bewustwording van het feit dat alles met elkaar verbonden is, heeft heel wat in mijn leven veranderd.

Sinds 2016 is mijn eigen persoonlijke ontwikkeling in een sneltreinvaart gekomen. 

Door anders te leren denken en rust te creëren in mijn hoofd kon ik heel wat oude ingesleten patronen doorbreken en belemmerende overtuigingen loslaten. Ik leerde wat The Law of Attraction is en hoe je die toepast. Ik leerde over het zelfhelend vermogen van ons lichaam en hoe je dat versterkt.

 

In 2016 deed ik een cursus Zen meditatie. Kort daarna begon ik met de opleiding Thaise Yogamassage. Twee jaar later (januari 2018) startte ik met mijn eigen praktijk Relax Rebalance. Eind 2018 volgde het diploma Orthomoleculair Voedingsadviseur en in januari 2019 mocht ik ook het diploma Touch of Matrix therapeut in ontvangst nemen. Twee mooie aanvullingen die goed te combineren zijn met de massages die ik geef.

 

Ik werk vanuit een holistische benadering. De mens is een fysieke, emotionele, mentale en spirituele eenheid. Als er op één van deze gebieden een klacht (blokkade) ontstaat, heeft deze invloed op de andere gebieden. Bij het verhelpen van de klacht moet er dus niet alleen aandacht zijn voor het gebied waarin de klacht zich uit, maar juist voor alle gebieden. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat de klacht terugkeert. Touch of Matrix is hierbij een eenvoudige en snelle methode om blokkades op te lossen.

 

Woorden waaraan ik veel waarde hecht zijn Mindset, Energie, Voeding, Beweging en Ontspanning. Ik help anderen graag om daar de juiste balans in te vinden. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, waaronder mindfulness, geleide meditatie en visualisatie, ademhalingsoefeningen en natuurlijk Touch of Matrix. Daarnaast geef ik advies over voeding en voedingssupplementen ter bevordering van het zelfhelend vermogen.

 

Hoe zou het zijn als jij de beste versie van jezelf wordt. Mag ik je daarbij helpen?

 

Contact Marcella van Dijk

Marcella  van Dijk
Bedrijfsnaam Relax Rebalance
Website https://www.relaxrebalance.nl
Adres Apolloburg 11
3437 GB, Nieuwegein
utrecht, NL
Contact 06-52543623
info@relaxrebalance.nl

Lees meer over

Kaart