10 jaar Touch of Matrix

Marian Huisman

Bewust worden, bewust zijn, verbinden, loslaten, vertrouwen.

 

Na een zoektocht in 2013 om iets te gaan doen, om mezelf te ontwikkelen en anderen  te kunnen helpen, ben ik begonnen met verschillende energetische opleidingen en workshops. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring om te werken met energieën, opgedaan. 

Ik ben gestart met mijn praktijk in 2016 als energetisch therapeut en heb veel mensen mogen helpen. Toch  ontbrak er iets, maar wat ?

Begin 2018 op de massagebeurs een lezing Van Touch of Matrix  bijgewoond en vol verbazing en verwondering gehoord en gezien wat deze methode kan en doet. Op de beurs het boek van Gunther gekocht en deze daarna gelezen. Dit was het missende puzzelstukje.

Ik heb me opgeven voor de basis van de Touch of Matrix en heb daarna de stappen gevolgd tot Touch of Matrix therapeut.

Elke ervaring in je leven, de leuke maar ook de minder leuke ervaringen worden opgeslagen in je systeem. Dit kan bewust zijn, maar een groot gedeelte is onbewust opgeslagen en kan storingen veroorzaken, waardoor er klachten kunnen ontstaan. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, burn-out, pijnlijke gewrichten, allergieën enz. 

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode waarbij het gaat om verbinding en informatie. Verbinding met je ware ik en de leegte om bij de  informatie te komen, die je nodig hebt om je lichaam op elk niveau helpen helen. Door te kijken/luisteren naar de taal van je lichaam kan je systeem aangeven wat gehoord\gevoeld mag worden en weg wil.

Touch of Matrix is eenvoudig en krachtig, het werkt diep op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau maar op een zachte manier. En kan voor elk thema/ klacht worden ingezet.

Bij Touch of Matrix is het niet nodig om over oorzaken te praten of b.v. trauma`s te herbeleven.

Een paar ervaringen die ik mag delen:

Ik heb van Marian altijd het gevoel alsof ze dingen heel aards aanpakt. Dit geeft mij een heel fijn gevoel als ze op me werkt.

Er zijn veel blokkades weggenomen. Ik heb de hele dag het gevoel dat ik op wolken loop.

 Ook heb ik in een spiegel durven te kijken. Dit doe ik nu elke dag. Ik durf mezelf te waarderen en te zeggen ik mag er zijn.

Hoe zou het zijn om samen met jou te kijken/luisteren naar de signalen van je lichaam?

Hoe zou het zijn om met je eigen kracht te helen?

Hoe zou het zijn om in verbinding te zijn met je ware ik?

Hoe zou het zijn om in balans te zijn?

Bent u benieuwd wat Touch of Matrix voor u kan doen ?

Contact Marian Huisman

Marian Huisman
Bedrijfsnaam Praktijk Tangare
Website http://www.praktijktangare.com
Adres Schubertstraat 37
7391 RC, Twello
gelderland, NL
Contact 06 13953163
praktijktangare@gmail.com

Lees meer over

Oefensessies

Groepsmatrix

Kaart