10 jaar Touch of Matrix

Marian Jansen-Noyon

Ik heb sinds 10 jaar een eigen praktijk voor integratieve psychotherapie kind en volwassenen. Daarnaast werk ik als grensbewustzijns coach en counselor 

De rode draad in mijn leven is steeds verder zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf in feite te bevrijden. Te bevrijden van oude ervaringen, gevoelens overtuigingen die een negatieve invloed hebben of als beklemmend ervaren worden.  In mijn zoektocht ben ik in aanraking gekomen met Touch of Matrix. Ik was op zoek naar een methode waarbij in feite ‘restlading’ uit het lijf kunnen. Een methode waarbij het hoofd niets hoeft te doen, waarbij zaken diepgaand opgeruimd kunnen worden, zodat er nieuwe ruimte ontstaat.  

Het sluit naadloos aan bij mijn vorige opleidingen die te maken hebben met Grensbewustzijn. Zo is er nu een prachtige aanvulling bijgekomen waarbij de mogelijkheden sterk vergroot zijn. 

Samen met jou kijk ik graag naar hoe we Touch of Matrix het beste in kunnen zetten, ingeweven met andere methodieken of alleen Touch of Matrix sessies. 

Ik maak altijd 3 afspraken, als dit niet nodig blijkt, kunnen ze weer uit de agenda. 

Wens van mij aan jou Ruimte, ruimte in jezelf. 

Welkom in praktijk Ruimte 

Contact Marian Jansen-Noyon

Marian Jansen-Noyon
Bedrijfsnaam Ruimte geeft inzicht
Website https://ruimtegeeftinzicht.eu
Adres Folkertsstraat 4c
4241 BE, Arkel
zuid-holland, NL
Contact 06-12902639
info@ruimtegeeftinzicht.eu

Lees meer over

Groepsmatrix

Kaart