10 jaar Touch of Matrix

Marie-Alice Storimans

Mijn naam is Marie-Alice Storimans. 

Tijdens en na mijn studie hbo Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid heb ik gewerkt als personeelsfunctionaris in het bedrijfsleven en als hoofd Personeelszaken bij de Rijksoverheid. 

In 2000 ben ik als Reikimaster gestart met het geven van behandelingen en cursussen en vanaf 2008 ben ik dit vanuit mijn eigen praktijk Heeljebewustzijn gaan doen, aangevuld met gespreksgroepen Attitudinal Healing, Een cursus in Wonderen, Holistic Pulsing, Spiritual Response Therapy, Familieopstellingen en Lifecoaching. In deze tijd volgde ik ook de hbo Zingeving & Spiritualiteit.   Ik heb vele jaren als vrijwilligster gewerkt in een hospice en een tbs-kliniek.

Toen ik in 2017 kennismaakte met Touch of Matrix, was dit voor mij een verrijking en een logisch vervolg op gevolgde trainingen, workshops en opleidingen. Met het grote verschil dat Touch of Matrix definitief oude lasten oplost en een vrij en onbelast leven mogelijk maakt. 

Ik ervaar Touch of Matrix als een kortdurende en effectieve bewustzijnsmethode, waarbij ik alles wat ik geleerd en ervaren heb in kan brengen.

Welkom voor kennismaking of behandeling, zie website https://heeljebewustzijn.nl voor praktische informatie, of bel me.

Contact Marie-Alice Storimans

Marie-Alice Storimans
Bedrijfsnaam Heel je bewustzijn
Website http://www.heeljebewustzijn.nl
Adres Sartreweg 162
3573 PP, Utrecht
utrecht, NL
Contact 030-2712855
m.storimans@gmail.com

Lees meer over

Kaart